Makeover je derutni stančić preobrazio u divnu oazu jednostavnosti i šarma

Nije bila potrebna temeljita adaptacija da dvosobni stan od 50 četvornih metara bude osvježen i dobije posve drugačije i ljepše lice. Novi vlasnici, ograničeni budžetom, to su postigli bojom, detaljima i tek ponekim novim komadom namještaja

 

Stan u zgradi staroj preko 60 godina bio je godinama neodržavan te su novi vlasnici prije useljenja morali nešto poduzeti. Mladi par odlučio se zbog ograničenih financija na djelomični makeover koji će njihovom novom domu dati svježinu, toplinu i šarm. Prostor ima samo 50 četvornih metara te je trebao biti posve funkcionalan.

Kuhinja je odvojena od boravka i vlasnici su u njoj pobojali fronte kuhinjskog namještaja te stavili nove fuge na pločice. Novi elementi su ručke na frontama te crna radna ploča, dok su stol i stolice doživjele samo novi sloj boje. Stari drveni pod je pobrušen i premazan mat lakom.

Dnevni boravak je dobio novi tepih.  klub stolić i ukrasne jastuke, dok je dvosjed prenesen iz starog stana vlasnika, baš kao i umjetničke slike i stara komoda koju su prebojali. Na konzolni stol koji se nalazi ispod tv-a nalijepili su tapetu na frontu ladice, što ovaj komad namještaja sada čini jedinstvenim.

Spavaća soba također je dobila novi ormar i stolić koji je poslužio kao noćni ormarić, dok su radni stol i stolac obnovljeni bojom, a stari krevet presvučen novom navlakom koju su radili po mjeri.  Spremište u hodniku prenamijenjeno je u garderobu, a fronte ormara u hodniku skinute su kako bi se napravila otvorena vješalica s policama.

Komentari