Daleko od gradske vreve: topao obiteljski dom mlade blogerice

Mlada poljska interior blogerica počela je sa svojim objavama na Instagramu ubrzo nakon što je život u stanu zamijenila s onim u kući na selu. Ona i suprug odlučili su da svoju kćer žele odgajati daleko od buke velegrada. Tako su kupili staru kuću 50-ak kilometara od Varšave.

 

 

Blogerica Karolina Mears, koja se na Instagramu krije pod imenom @pani_z_wilka već nekoliko godina uživa sa svojim suprugom, inače Englezom koji se zbog nje preselio u Poljsku, i kćerkom Lily u seoskoj idili, 50-ak kilometara udaljenoj od Varšave. U glavnom gradu nekoć su gradili karijeru, ali su dolaskom djeteta počeli razmišljati o preseljenju. Svoj novi dom, staru kuću koju su prethodno renovirali, Karolina je sama počela uređivati, što je za nju bio veliki izazov. Najveći saveznik u tome joj je bila činjenica da je strastveni ljubitelj interijera i estetike.

 

 

Foto: Karolina Mears

 

Svoju strast prema skandinavskom dizajnu sjajno je spojila s rustikalnim stilom, tamnim drvetom i prirodnim materijalima, stavljajući tako svoj dom u autentični kontekst, koketirajući pomalo i s engleskim ladanjskim kućama. Njihov novi dom kuća je od oko 130 četvornih metara i sastoji se od dvije etaže te eksterijera – vrta i prostrane terase. U prizemlju je smještena društvena zona. Čine je hodnik, gostinjski toalet te prostran dnevni boravak s blagovanjem, radnom sobom te kuhinjom koja je zasebna prostorija. Gornja etaža rezervirana je za tri spavaonice – glavnu roditeljsku, dječju te gostinjsku.

 

Foto: Karolina Mears

 

Želja Karolini i njezinom suprugu, koji joj je pomagao u uređenju, bila je stvoriti topao dom koji ne odbacuje tradiciju i prirodne materijale nego ih čuva i ističe kao elemente koji se sjajno mogu uklopiti s modernima. I koji će biti istovremeno prilagođen životu mlade moderne obitelji i njihove dvije mačke. Sve je rezultiralo šarmantnim i toplim obiteljskim domom koji neprestano, budući da je Karolina interior blogerica, poprima novo lice – oduzimanjem ili dodavanjem detalja, novih boja, zelenila….

 

 

Komentari