KAD DIZAJNERICA TEKSTILA UREĐUJE DOM: toplo obiteljsko gnijezdo za četveročlanu obitelj

Tekstilna dizajnerica Heather Taylor transformirala je zapuštenu kuću u Laurel Canyonu u Los Angelesu, građenu 50-godina prošlog stoljeća i pretvorila je u funkcionalno i toplo obiteljsko gnijezdo kojim vlada rustikalni šarm

 

 

 

 

Tekstilnoj dizajnerici Heather Taylor ispunio se san kada je zajedno sa suprugom kupila stariju kuću u holivudskim brdima. Dovoljno blizu grada, a dovoljno udaljeno od njegove vreve i buke – dakle idealno za obiteljski život u zelenom okruženju.

“Maštala sam gledati svoju djecu kako se igraju dok ja kuham”, otkriva svoje želje dizajnerica i vlasnica brenda Heather Taylor Home, koji nudi tekstilni dekor za dom.

Foto: Justin Chung / Domino.com

Kuća iz 50-ih godina prošloga stoljeća bila je zapuštena i pomalo hladna jer su vlasnici vrlo malo boravili u njoj, ali je dizajnerica bila uvjerena da sve to može izgledati drugačije i d. Godinu dana nakon prvog susreta s kućom, zajedno sa suprugom Alexom de Cordobom i kćerkama Scarlett i Marigold Heather je uselila u nju. U međuvremenu dogodila se temeljita adaptacija kako bi se prostor ne samo obnovio nego i dobio karakter i stil koji odražava potrebe, želje i osobnost vlasnika.

Foto: Justin Chung / Domino.com

Stil uređenja donekle odražava i zanimanje vlasnice jer su zanimljivi tekstilni dekori i uzorci na sve strane, čime se stvorio pravi rustikalni šarm i vintage stil iz vremena kada je kuća građena, a koji Heater obožava.

“Željela sam stvoriti toplo obiteljsko gnijezdo gdje smo svi na okupu, u istom životnom prostoru, ali svaki od nas ipak ima svoju privatnost kada to poželi. Takvu sam sliku ponijela iz doma u kojem sam odrasla i htjela sam je prenijeti u svoj”, kaže dizajnerica dodajući kako je svakako htjela iskoristiti potencijal terase povezane s dnevnom zonom, s prekrasnim pogledom na vrt. S obzirom da žive u sunčanoj Kaliforniji, boravak na ovoj terasi i u vrtu moguć je većinu godine.

 

Foto: Justin Chung / Domino.com

Za sve ideje bilo je potrebno srušiti nekoliko zidova i stvoriti od dnevnih prostorija jednu zajedničku. Izbor materijala, boja, obloga i namještaja usmjeren je na stvaranje što prirodnijeg interijera koji bi bio povezan s eksterijerom.

 

 

Izvor: Domino.hr

Komentari