ČAROLIJA OGLEDALA: hrabro i efektno postizanje elegancije i luksuza u dvosobnom stanu

Dvosobni luksuzni stan od 60 četvornih metara izvrsna je inspiracija za ljubitelje elegancije i luksuza. Pogledajte kako izgleda svaki kutak ovog sjajno osmišljenog interijera!

 


Poljski SAS studio potpisuje uređenje dvosobnog stana u novogradnji u Varšavi, koji je prema zahtjevu vlasnika, uređen u modernom stilu, s naglašenim luksuzom i elegancijom.

Vlasnici su htjeli da taj luksuz bude primjetan, no istodobno ne bude nametljiv i stvara dojam neukusa te da prostor koji se sastoji od otvorene dnevne zone, spavaće sobe, kupaonice i toaleta bude maksimalno funkcionalan.

FOTO: SAS STUDIO

Već s ulaznih vrata pogled se pruža na dnevnu zonu – bijelu kuhinju u kojoj se ogleda minimalizam, šank s barskim stolicama u sklopu kuhinje, tv zid te kutak za sjedenje s bež garniturom.

S druge strane ulazni prostor vodi do gostinjskog toaleta, kupaonice i na koncu spavaće sobe s elegantnim i raskošnim tapeciranim krevetom s bogatim uzglavljem.

FOTO: SAS STUDIO

Dojmu luksuza doprinjele su ponajviše staklene površine koje se u dnevnoj zoni nalaze na dijelu zidova te stropovima. Refleksijom prostora stvorila se iluzija dvoetažnog stana te velike kvadrature, što je potpomognuto i namještajem visokog sjaja – kuhinjskim frontama, šankom i klub stolićima.

FOTO: SAS STUDIO

Svijetlim – bijelim, sivim i bež nijansama koje čine bazu u cijelom stanu stvorio se dojam profinjenog i nenametljivog luksuza.

 

 

Komentari