Fantastična kuća na moru u kojoj bi rado proveli cijelu godinu

Ako još niste na godišnjem i daleko ste od obale, vjerojatno maštate o tome da se možete teleportirati u neku kućicu na moru i uživati u svim blagodatima… Pronašli smo jednu zanimljivu kuću za odmor koja bi mogla biti odgovor na vaše želje i maštanja.

 


I dok čekamo da napokon krene naš godišnji, ne preostaje nam ništa drugo nego maštati o nekoj maloj kućici u blizini mora… upravo je jedna takva privukla je našu pozornost, a smjestila se u Cornwallu, na jugozapadu Engleske.

Ova fantastična kuća tik uz more, osmišljena je za pravi opuštajući odmor i obiteljska druženja. Osim roditeljske i dječje spavaće sobe, na raspolaganju je i odličan prostor za druženje otvorenog koncepta. Tu se nalazi moderna bijela kuhinja čistih linija, kao i veliki stol za blagovanje.

Foto: Blue Waters

Dizajneri interijera izabrali su suvremen namještaj čistih linija, ali prije svega ugodan. Paleta boja je neutralna, te je inspirirana bojama iz prirode što dodaje na prozračnosti samog prostora.

Foto: Blue Waters

Uz nekoliko ključnih detalja poput dizajnerske rasvjete, kao i drvenim površinama koje s bijelom dominiraju dnevnom sobom ali i ostatakom prostora, interijer je stvoren za opuštanje od svakodnevnog stresa.

Foto: Blue Waters

Više inspiracije pronađite u našoj galeriji.

 

Komentari