40 KVADRATA NA OBALI: sunce, more i nautički stil kao glavna inspiracija u dvosobnom apartmanu

Apartman od 40 kvadrata na sjeveru Poljske opremljen je funkcionalno i u stilu koji prati okruženje te nudi prekrasan pogled na Baltičko more. Zavirite u njega i inspirirajte se!

 


Jarko crvena i mornarsko plava u kombinaciji te s dodatkom bež nijansi asociraju na obalu, more i jedrenje te su idealne za interijere koji vole morski ugođaj ili pak apartmane i vikendice na obali. Upravo takvu poziciju ima apartman od 40 kvadrata koji se nalazi u turističkom naselju na sjeveru Poljske, na obali Baltičkog mora. Uređenje je odraz ambijenta, ali je stil koji prevladava skandinavski.

FOTO: SAS STUDIO

SAS studio, koji stoji iza uređenja nastojao je ispuniti zahtjeve vlasnika koji su apartman namijenili za turistički najam. U nevelik prostor smještene su dvije prostorije od kojih je jedna dnevni prostor a druga spavaća soba. Apartman još ima malu kupaonicu te balkon na koji se izlazi iz dnevnog prostora.

FOTO: SAS STUDIO

Odmah s ulaza nalazite se u dnevnom prostoru koji ima mini kuhinju te kuhinjski otok kojem je radna ploha produžena te služi ujedno kako blagovaonski stol. Kuhinjskom stolu su pridružene barske stolice različitih modela i boja, kako bi se unijela dinamika. U nastavku je dnevni boravak u kojem je trosjed na razvlačenje, naslonjač i klub stolić. Iz ovog prostora izlazi se na balkon koji nud pogled na more i plažu do koje se stiže za par minuta.

FOTO: SAS STUDIO

Iz dnevnog prostora ulazi se u spavaću sobu koja ima nužne elemente: krevet i ormar te kao praktičan dodatak dva noćna ormarića. Spavaća soba uređena je sasvim prigodno u smirujućim bež i plavim tonovima, a glavni stilski akcent je tapeta s motivom tristike.

FOTO: SAS STUDIO

Dnevni prostor je uz plave i bež tonove uključuje i jarko crvenu koja je u vidu akcenata – barskog stolca i ukrasnih jastuka koji podižu prostoriju i unose vedrinu i pozitvnu energiju.

FOTO: SAS STUDIO

 

Komentari