Affirmation Wall

Bilo koji interijer u kojem živimo, boravimo ili radimo, živi je prostor koji snažno utječe na naše fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno stanje. Stoga, implementiranjem harmonično i skladno oblikovanih sadržaja koji nas afirmira i potiče, jednostavno unosimo novu pozitivnu energiju u svoj život.

Foto: Affirmation Wall
Foto: Affirmation Wall

U Affirmation Wallu osmišljavaju, oblikuju i izrađuju zidne aplikacije s porukama, riječima i grafikama koje nas ohrabruju i pričaju nam baš ono što nam treba da bi nas nosilo i poticalo kroz ova čudnovata vremena. Kada ih stavimo na zidove, one šire svoju vibraciju u prostor i podsjećaju nas na univerzalne vrijednosti nasuprot nekim prolaznim. Riječi, priče i citati koji krase zidove u stanju su ispuniti naša srca i zapaliti iskricu koja tinja u svima nama. Osim dizajna i izrade aplikacija, u ponudi su i Feng Shui savjeti o usklađivanju energija unutar prostora kako bi učinak zidnih naljepnica i poruka bio što bolji.

armonija u domu: Feng shui savjeti za svaku prostoriju

Foto: Affirmation Wall
Foto: Affirmation Wall

Naljepnice svih veličina, boja i dizajna mogu se naručiti i kupiti na Facebook stranicama, uskoro će biti dostupne i na novom web shopu, a mogu se kupiti i kao gotovi proizvodi u trgovinama Tisakmedia, Algoritam Profil Mozaika, Home Sweet Home, Studio Moderna i nekim Super Konzum trgovinama u svim većim hrvatskim gradovima, i to u posebnoj, lijepo zapakiranoj ambalaži izloženoj na AffirmationWall prepoznatljivom displayju.

Foto: Affirmation Wall
Foto: Affirmation Wall

Affirmation Wall odnedavno u svojoj ponudi ima novu paletu pozitivnih i inspirativnih citata. Naime, Tamara Musulin, dizajnerica i vlasnica Affirmation Walla i kjiževnica Ingrid pokrenule su prvu hrvatsko kreativno–poetska priču koja podrazumijeva da se tekstovi nekog domaćeg autora nađu na dizajnerski oblikovanim predmetima. Dizajnerske zidne naljepnice pod zajedničkim nazivom “Kada zidovi obuku ljubav” i platnene torbe sa citatima pod nazivom “Kada torbe nose ljubav”, zajedno čine cijelinu koja može oplemeniti svaki interijer, i na taj način ne samo da se potiču dobre emocije u prostoru, već i ljubav prema književnosti i lijepoj riječi općenito.

Affirmation wall
Affirmation wall

[

PR članak

 

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije