Daikin & Klima Buhin

Daikin je glavni svjetski proizvođač i dobavljač HVAC opreme (grijanje, ventilacija i klimatizacija), uključujući dizalice topline i rješenja sustava rashladne tehnike.

Daikin
Daikin

Kada u svojem domu želite imati tehnološki napredan klima-uređaj koji će vam osigurati savršeno miran san i potpuni komfor, odabrat ćete Daikin – svjetskog lidera u proizvodnji ekološki prihvatljivih sustava klimatizacije.

Naši klima-uređaji savršen su spoj dizajna i kvalitete – imaju najmanje A++ oznaku energetske učinkovitosti, paze na potrošnju energije, a svojim višestruko nagrađivanim dizajnom skladno se uklapaju u svaki prostor.

Emura child room ftxg-ls_03_001

Inovacije, tehnološka izvrsnost i briga za okoliš predstavljaju glavne vodilje razvoja tvrtke Daikin u već više od 90 godina svoje povijesti.

Najnoviji korak na tome putu je generacija klima uređaja naziva Bluevolution. Bluevolution predstavlja nove standarde klima uređaja koji uključuju visoku energetsku učinkovitost (A+++), ugrađeni flash streamer koji u potpunosti čisti zrak od bakterija, virusa, plijesni i alergena u vrlo kratkom vremenu, a cjelokupni proizvodni program sadržava novu radnu tvar R32 koja ima 3 puta manji utjecaj na globalno zagrijavanje od trenutno zastupljenih radnih tvari na tržištu.

Daikin
Daikin
Daikin
Daikin

Daikin asortiman možete provjeriti na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma od 16. do 18. rujna u Areni Zagreb. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije