PPS-Galeković

Kvaliteta, tradicija i inovacija sinonimi su za proizvode tvrtke Galeković i njene proizvode. Upoznajte jednog od najpoznatijih domaćih proizvođača drvenih podnih obloga!

Tvrtka PPS-Galeković je vodeći hrvatski proizvođač klasičnih i gotovih lakirani/uljeni masivnih podova. Konstantnim ulaganjem u nove tehnologije razvijali su proizvodnju od klasičnog parketa do podova velikih dimenzija, termički modificiranih vrsta drva koja svoju primjenu nalaze u interijerima i eksterijerima, te konačno i gotovog parketa sa različitim vrstama završne obrade.

PPS-Galeković
PPS-Galeković

Osluškujući zahtjeve tržišta i uvažavajući želje kupaca, stvoren je proizvod koji znači sigurnost, kvalitetu i eleganciju. Različite vrste završne obrade omogućuju brzu i jednostavnu ugradnju, kao i mogućnost udovoljavanja sve većem broju kupaca koji od podnih obloga traže ekskluzivan proizvod visokih estetskih i tehničkih karakteristika. Završna obrada se radi vodenim UV lakom ili prirodnim uljima, te u nekoliko boja, koje na različitim vrstama drva daju različite efekte.

pps-galeković
pps-galeković

Tonovi se kreću od svijetlih sa bijelom bojom kao apsolutnim trendom, do tamnijih nijansi koje drvu daju egzotičan izgled.

pps-galeković
pps-galeković

Uz novitete tvrtke Galeković podne obloge postaju vrhunski modni detalj u Vašem domu.

Više o asortimanu tvrtke PPS-Galeković možete saznati ovdje.

pps-galeković
pps-galeković

Posjetite In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna 2016. i upoznajte se s asortimanom tvrtke Galeković na novom i sasvim drugačijem sajmu interijera! Vidimo se!

indizajn_4

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije