Kutak u Printeraju

Vodeći se idejom da detalji čine razliku, ova poslovno-prijateljska suradnja Kutka i Printeraj XL-a nudi idealna dekorativna rješenja za sve vrste prostora.

Mlada i kreativna dizajnerica Vlatka Blakšić u svome Kutku dizajnira unikatne dekorativne naljepnice i foto tapete koje svakom interijeru daju notu osobnosti. Svakom upitu pristupa individualno te stvara u skladu sa željama klijenta uz kompletnu uslugu koja uključuje i savjete oko odabira motiva, boja i dimenzija. Nakon pomno osmišljenih radova, Kutak seli u Printeraj XL studio Davora Mehkeka koji kvalitetnim printom izrađuje Vlatkine dekorativne elemente.

atlas-mreza-1-fejs

Uz kvalitetan print samoljepljivih tapeta i drugih vrsta dekorativnih detalja, Printeraj XL pruža i niz drugih usluga. Veliki izbor ponekad otežava odabir onog pravog detalja, a kao dobar dekorativni i oku ugodni element s kojim se nikada ne može pogriješiti, svakako je dobar okvir koji možete pronaći u Printeraj XL studiju. Okviri se također izrađuju po želji, a Printeraj XL nudi veliki izbor vrsta, boja, dezena i dimenzija okvira.

[

Galeriju radova iz Kutak radionice prolistajte na facebook stranici Kutak www.facebook.com/kutaknaljepnice, a svoje želje i upite pišite na info@kutak.hr.

Više detalja o studiju Printeraj XL možete vidjeti na www.printerajxl.com, a upite i narudžbe šaljite na marketing@printeraj.net

Kutak i Printeraj XL upoznjte na sajmu In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije