Lesnina

Lesnina je gotovo 70 godina poznata svakom hrvatskom kupcu. Znanje, iskustvo i uvažavanje zajedničkog poslanstva tvrtke doveli su Lesninu na mjesto vodećeg trgovca u opremanju doma u regiji.

Tvrtka Lesnina utemeljena je 1949. godine pod imenom LES, a 1956. godine preimenovana je u LESNINA. U sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća Lesnina je izrasla u prepoznatljivu robnu marku koja je, sa svojim salonima, bila prisutna u praktično svakom većem gradu bivše zajedničke države.

Lesnina
Lesnina

U razdoblju od 1994. do danas Lesnina je kontinuirano investirala i obnavljala prodajne prostore te širila skladišta. Danas u regiji raspolaže razgranatom mrežom s više od 40 prodajnih mjesta i preko 170.000 m2 prodajno – skladišnog prostora.

U Hrvatskoj je Lesnina prisutna sa salonima u Osijeku, Zagrebu, Splitu, Čakovcu, Rijeci, Varaždinu i Zadru. Novost je i online prodaja kroz webshop čime je naša ponuda dostupna i u najudaljenijim krajevima Hrvatske.

Lesnina
Lesnina

Lesnina je cijeli niz godina nositelj trendova u prodaji namještaja na ovim prostorima što je rezultat ozbiljnog i predanog rada te uspješne poslovne politike. Sredinom 2010. godine postala je dio velikog koncerna XXXL, koji se još od njegovog osnivanja godine 1945. stalno razvija u pozitivnom smjeru, a izvrsnim radom je stvoreno tisuće radnih mjesta. Svojim gospodarskim rastom, raste i odgovornost prema djelatnicima, okolišu i društvu.

Lesnina je od svojih početaka išla u korak s domaćom industrijom, a na tržištu hrvatske generacijski je prisutna kvalitetom i ponudom što potvrđuje i 8 godina uzastopno nagrada „Trusted Brand“. Nagradu su Lesnini dodijelili upravo njeni kupci prema kojima je Lesnina uvijek iskazivala maksimalno poštovanje prateći i prilagođavajući se njihovim željama, navikama, potrebama i mogućnostima, a istim principom i tempom planira voditi i dalje.

Lesnina
Lesnina 

Lesnina je nositelj i prestižne oznake Best Buy Award, dodijeljene od švicarske kuće ICERTIAS prema čijem istraživanju Lesnina svojim kupcima omogućuje najbolji omjer cijene i kvalitete.

Dobro osmišljenom poslovnom politikom, modernim artiklima i atraktivnim cijenama, odličnom kvalitetom proizvoda i najboljim servisom spram kupaca, mrežom trgovina po cijeloj Hrvatskoj, isporukom u bilo koji dio zemlje, najvećom ponudom, izradom namještaja po mjeri, preciznom i stručnom montažom te silnim ulaganjem u objekte (trenutno su u planu izgradnja i otvaranje još najmanje 2 velika centra) Lesnina je najveći vodeći lanac namještaja u Hrvatskoj i regiji.

Zato ste s Lesninom uvijek na pravome putu već 67 godina.

[

Lesninin asortiman možete upoznati na sajmu interijera in Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18.rujna. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari