Marnic

U Marnicu smo okruženi proizvodima koji nas predstavljaju. Naš radni prostor je ujedno i izložbeni. Zakoračite u naš svijet i inspirirajte se poput nas.

Volimo različitosti koje stvaraju savršenu harmoniju. Radni prostor nam se stalno mijenja , u pokretu je , a mi smo dva koraka ispred. Pratimo trendove stvarajući vlastiti stil.

DSC_0276

MARNIC d.o.o je tvrtka koja se u posljednjih nekoliko godina visoko pozicionirala kao jedna od vodećih kompanija za uređenje interijera i eksterijera.

DSC_0293

Diljem regije poznati smo kao ekskluzivni proizvođači i dobavljači proizvoda koji opremaju ugostiteljske i hotelijerske objekte, stanove, tvrtke, luksuzne apartmane i ostale javne i privatne objekte.

DSC_0308

Iz naše široke ponude izdvojili bismo luksuzni namještaj svjetskih brendova, kao i namještaj vlastite proizvodnje, rasvjetna tijela, kompletnu opremu za noćne klubove i ostale ugostiteljske objekte, podove, halogene, klasične, retro i LED žarulje i dekorativne dodatke za sve unutarnje i vanjske prostore.

DSC_0335

Kao vrlo cijenjen i pouzdan partner s izvrsnim rezultatima i referencama jamčimo kvalitetan pristup svim budućim klijentima.

DSC_0314

S asortimanom tvrtke Marnic upoznajte se na sajmu inteirjera In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije