Robowsky

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn prva je hrvatska tvrtka specijalizirana za dizajn i proizvodnju modernog namještaja za kućne ljubimce. Autorice projekta, i suvlasnice tvrtke su Jelena Bralić, sociologinja i PR-savjetnica, te Matilda Marelja, arhitektica.

Idejno smo osmislili, dizajnirali i proizveli liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve one koji svojim šapicama žele pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru svog doma, na najbolji mogući način, spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću. Riječ je o potpuno novom konceptu na hrvatskom tržištu, liniji modernog namještaja za ljubimce, koji se s lakoćom integrira u stambene i javne prostore, te je prilagođen potrebama i dizajnu suvremenog stanovanja.

robowsky
robowsky

U okviru svoje ponude proizvoda tvrtka Robowsky nudi individualizirane programe i pakete proizvoda za pet friendly hotelijersko ugostiteljske objekte, kao i savjetodavne usluge vezane za uređenje interijera namijenjenih boravku životinja. U ožujku ove godine brand Robowsky plasiran je i na Skandinavsko tržište,a preko našeg ekskluzivnog distributera za to područje, norveške tvrtke Passion4Feed AS.

robowsky
robowsky
robowsky
robowsky
robowsky
robowsky

S brendom Robowsky i njihovim proizvodima možete se upoznati na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije