Modul Contract

Modul d.o.o. je moderna tvrtka specijalizirana za proizvodnju tapeciranog namještaja, opremanje i uređenje hotelskih i uredskih prostora, restorana, caffe barova…

Tvrtka je osnovana 2014. godine u Dardi gdje posjeduje vlastitu tvornicu, na ukupno 1500 m2 prodajnog i prozvodnog prostora. Proizvodnja se sastoji od više međusobno povezanih proizvodnih jedinica – tapetarije, stolarije, krojenja, šivanja, obrade spužve. Bitno je naglasiti da se svaki proizvod nadgleda u svim fazama proizvodnje sve do konačne proizvodnje finalnog proizvoda.

LEONA

U kratkom vremenu postojanja radili smo na opremanju brojnih vrhunskih hotela i dr. objekata u Hrvatskoj i inozemstvu. Kao reference tvrtka Modul d.o.o. može navesti opremanje Hotela Sheraton (Dubrovnik), Hotela Nimfa (Živogošće), Hotela Royal (Velika Gorica), Hotela Portorož (Slovenija), studentskih domova (Nizozemska), Hotela Residenz Rothaus ( Njemačka) i mnoge druge.

Modul d.o.o. zapošljava tim od 20 stručnih djelatnika. Tvrtka zapošljava kvalificirano osoblje s dugogodišnjim iskustvom, pouzdane, mlade i ambiciozne ljude koji svojim radom usavršavaju tapecirane proizvode i približavaju ga korisnicima sintezom znanja i iskustva, iskorištavajući kapacitete objekta i tehnologije na najisplativiji način.

Stalno ulaganje u visokokvalitetnu tehnologiju praćeno konstantnim školovanjem i specijalizacijom kadrova, omogućuje nam da ostvarimo stupanj kvalitete proizvoda koji zadovoljava i najstrožim kriterijima naših klijenata.

CAMILLA Lounge 001
CAMILLA Lounge 001

Vlastita proizvodnja omogućila nam je stvaranje vlastitog programa. Naša tehnologija je pomno i vješto odabrana kako bismo mogli proizvesti visoko kvalitetne proizvode; od vrlo jednostavnih dijelova namještaja do složenijih te po kvaliteti i dizajnu zahtjevnijih.

Renomirani domaći i inozemni proizvođači sirovina i materijala su nam jamstvo da će naši proizvodi i usluge, kvalitetom i trajnošću zadovoljiti zahtjeve tržišta.Velika pažnja se pridaje i izlaganjima na sajmovima. Sudjelujemo na desetak sajmova godišnje; domaćim i međunarodnim čime je tvrtka prepoznata kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Želja nam je imati zadovoljne kupce, koji će prepoznati naša nastojanja da kroz stalno poboljšanje naše usluge, dugoročno ostvarujemo zajedničke ciljeve.

Proizvode iz asortimana ove tvrtke možete pobliže upoznati na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 28.rujna. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije