ACO ShowerDrain

Predstavljamo ACO ShowerDrain – ekskluzivnu liniju proizvoda za odvodnju kupaonica tvrtke ACO – vodećeg globalnog proizvođača održivih sustava za površinsku odvodnju.

ACO ShowerDrain linija proizvoda predstavlja elegantno dizajnirana odvodna rješenja za kupaonice. Linija zadovoljava zahtjeve mnogih projektanata i arhitekata za homogenim kupaonicama, bez promjena materijala, pragova i barijera. Dizajnerska rješenja za ovaj trend dolaze iz tradicionalne orijentalne kulture kupanja, kao i modernih luksuznih lječilišta.

Aco
Aco

Fleksibilan i bogat izbor dizajna rešetki omogućuje mijenjanje izgleda kupaonice kasnijom promjenom rešetke.
Da li će to biti dizajnerske rešetke od elektropoliranog nehrđajućeg čelika, dizajnerski pokrov od stakla, ispuna keramikom ili rešetke osvijetljene LED žaruljicama – odabir je isključivo na vama.

ACO
ACO

ACO ShowerDrain sustav, uz navedenu linijsku odvodnju kanalicama, obuhvaća i ACO EasyFlow slivnike za točkastu odvodnju kupaonica sa isto tako primamljivim pokrovnim rešetkama od nehrđajućeg čelika ili sa staklenim pokrovom.

Aco
Aco

Ono što nas izdvaja od drugih su inovativna i nagrađivana rješenja poput ACO Lightline Pro sustava podne rasvjete unutar tuš-kabine ili ACO Walk-in Therm rešetku izrađenu od vodootpornog WPC-a okrunjenu Red dot award nagradom.

ACO
ACO

Više informacija potražite ovdje.

Dođite na sajam In Dizajn – Festival modernog doma i upoznajte asortiman tvrtke ACO na novom i drugačijem sajmu interijera. Vidimo se u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna!

indizajn_shutterstock5

Komentari