TechnoGym

Posljednjih 30 godina TECHNOGYM je svjetski lider u proizvodnji i dizajnu opreme za fitness. Sprave tvrtke Technogym dnevno koristi više od 35 milijuna ljudi širom planete. Opremljeno je više od 30.000 Wellness centara, preko 10.000 hotela i preko 200 000 privatnih objekata širom svijeta.

Tvrtka PROWELLNESS je ekskluzivni distributer Technogym-a za Hrvatsku.

15

PERSONAL LINE je linija elegantnih sprava koja kombinira tri desetljeća iskustva Technogyma na području wellnessa i sporta u kućnim uvjetima. Ova linija, za koju dizajn potpisuje čuveni talijanski dizajner Antonio Citterio, dugogodišnji suradnik Technogym-a, obuhvaća kardio proizvode kao što su traka za trčanje Run Personal, bicikl Recline Personal i eliptik Cross Personal, kao i proizvode za funkcionalni trening kao što je Kinesis Personal, a zahvaljujući spravi Power Personal, ova linija je upotpunjena sa sportskim treningom i treningom snage.

Untitled attachment 00582

Pored fantastičnih tehničkih performansi, ova najekskluzivnija linija Technogym-a, plijeni svojim vanvremenskim dizajnom (RED DOT – BEST OF THE BEST-2012) i postaje obavezan dio svakog suvremenog kućnog ambijenta.

16

Tiha i kompaktna, MYRUN TECHNOGYM traka za trčanje je osmišljena u Technogym Design centru kako bi se savršeno uklopila u bilo koju kućnu atmosferu. Zvanično najbolja kućna traka za trčanje je nakon premijernog predstavljanja prošle godine, osvojila sve najznačajnije međunarodne nagrade (IF Design Award 2016, ADI DESIGN INDEX, RED DOT DESIGN AWARD 2015 i American Good Design 2015 Award)

Tijekom trajanja  sajma In Dizajn – Fesitvala modernog doma, za posjetitelje našeg štanda smo pripremili posebne pogodnosti za kupovinu MYRUN trake za trčanje….. očekujemo vas!!!

bc619955fd9fe9465aa9b30756aa709c8e930f74

Posjetite sajam In Dizajn – Festival modernog doma od 16. do 18. rujna u Areni Zagreb. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije