Mirjana Mikulec interijeri

Studio za dizajn interijera pod vodstvom poznate dizajnerice Mirjane Mikulec osnovan je prije deset godina i jedan je od najuspješnijih u regiji.

S više stotina idejnih i izvedbenih projekata interijera u Hrvatskoj i inozemstvu, Mirjana Mikulec jedna je od vodećih stručnjaka u Hrvatskoj i regiji. Desetogodišnje prisustvo na dizajnerskoj sceni nedavno je okrunila u prijestolnici lijepih interijera, Londonu, otvorivši ondje podružnicu svog studija.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Osim besprijekornih dizajnerskh rješenja, Mirjana je vlasnica i pravog malog medijskog carstva – In Dizajn s Mirjanom Mikulec jedina je domaća emisija koja se bavi uređenjem interijera, a prije nešto manje od dvije godine pokrenula je i web portal www.indizajn.hr gdje korisne savjete i ideje dijeli na dnevnoj bazi. Mirjana Mikulec je i autorica desetak naslova, od kojih je posljednji u nizu jednostavnog naziva Mali stanovi, a koji je posvećen upravo istraživanju tanke granice između ljepote i funkcionalnosti na skromnoj kvadraturi.

[

Posljednji u nizu poslovnih poduhvata je vlastita linija proizvoda za dom – osim mirisnih svijeća, Mikulec je osmislila ručnike za plažu i dom, a uskoro će se na policama dućana pojaviti i posteljine, deke, jastučnice, kućni ogrtači te ostale i dodaci koji od četiri zida stvaraju pravi dom, i to s potpisom svestrane dizajnerice interijera.

Foto: Ivana Niskota
Foto: Ivana Niskota

Posjetite sajam In Dizajn – Festival modernog doma i upoznajte se sa studijem Mirjane Mikulec, otkrijte ekskluzivne proizvode te saznajte vrijedne savjete za opremanje svog doma. Vidimo se u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna!

indizajn_shutterstock2 web

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije