MuzikaInsTOre

MuzikaInsTOre je prva tvrtka u hrvatskoj koja se posvetila razvijanju i implementaciji osjetilnog marketinga. Osim klasičnih vizualnih podražaja osjetilni marketing fokusira se i na auditivne te olfaktivne podražaje.

Multi-osjetilno iskustvo stvara određena uvjerenja, osjećaje i stavove vezane uz proizvod. Mnogi proizvođači danas koriste prednosti osjetilnog marketinga kako bi svojim kupcima i gostima pružili jedinstvenu atmosferu, a time i ostvarili veće prihode. MuzikaInStore postoji od 2011. godine i iza sebe ima mnoge zadovoljne klijente iz raznih sektora (maloprodaja, trgovački centri, igre na sreću, ugostiteljstvo, bankarstvo i dr.). Naša ponuda sastoji se od In Store Radio sustava i usluga aromatiziranja prostora.

1. In store radio:

MIT X1 store&play player je proizvod tvrtke Muzika I To kreiran da zadovolji sve potrebe velikih sustava. Player ne koristi stream tehnologiju već reproducira sadržaj direktno s playera. Također, ima mogućnost dodavanja personaliziranih reklamnih poruka između pjesama te pozdravnih i odjavnih poruka za početak i kraj radnog vremena.

2. Aromatiziranje prostora:

Tvrtka čiji smo zastupnici (ScentAir) trenutno je najveća i najraširenija kompanija tog tipa s podružnicama i podrškom po cijelom svijetu. Tehnologija koju koriste je najsuvremenija a mirisi su odobreni od svih zdrastvenih institucija. Na raspolaganju nam je baza od 1700 mirisa i vjerujemo da ćemo pronaći miris koji najbolje prezentira Vaš brand.

217245

U snagu olfaktivnog marketinga uvjerite se i sami na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog  doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna. Budite dio sasvim nove priče o interijerima.

indizajn_shutterstock5

 

Komentari