Naftalina

Naftalina je lider na hrvatskom tržištu u proizvodnji tekstila, od odjevnog do interijerskog.

Bilo da se odnose na odjevni ili interijerski tekstil, rješenja vezana za potrebe klijenata se pomno realiziraju u stručnim timovima. Ono što je velika Naftalinina vrijednost je da svakom klijentu, bez obzira na obim posla i potrebe, pristupa sa jednakim entuzijazmom i predanošću, što je prepoznato, pa je prisutna sa svojim artiklima kako u renomiranim i uglednim hotelima i tvrtkama, tako i u malim privatnim interijerima.

Foto: Darko  Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Velika prednost Naftaline je da u svojoj ponudi nudi sve što se tiče tekstila u interijeru od zavjesa, prekrivača, ukrasnih jastuka, kompletnog tekstila za terase do tepiha, sjenila lampi i tapeta. Klijentima ulijeva povjerenje proizvodnja u kojoj su osim šivaone i tapetarija, tako da mogu vidjeti nastajanje svog proizvoda po fazama. Projekte vode dizajneri koji savjetuju i prema potrebama svakog klijenta individualno, iznalaze optimalna rješenja. U svom ponudbenom programu Naftalina nudi tkanine vrhunskih svjetskih dobavljača čiji su kvaliteta i dizajn na najvišoj razini.

Foto: Darko  Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Sve navedeno je dovelo do bliske suradnje sa arhitektima i dizajnerima koji su uz individualne stranke Naftalinu prepoznali kao pouzdanog i stručnog partnera, jer ako je nešto moguće Naftalina će to izvesti.

Više na www.naftalina.hr ili na Facebook stranici naftalina.

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije