Pastor TVA

Prva pomisao na protupožarni aparat zasigurno vam je uobičajena rvena nezgrapna boca, zar ne? Upoznajte sasvim drugačije aparate iz linije Pastor 1930.

Ideja za aparat „Pastor 1930“ je nastala kroz viziju spajanja funkcionalnosti proizvoda s visokim standardima u uređenju modernih interijera. Proizvod je nastao 2014. godine nastavno na dugogodišnje iskustvo u segmentu proizvodnje vatrogasnih aparata, stoga u imenu nosi godinu osnutka tvornice, 1930.

pastor7

Raspoloživi su u više boja te su svojom veličinom namijenjeni kućama, vikendicama, osobnim automobilima i svim onim mjestima koja nemaju zakonsku obvezu držanja vatrogasnih aparata.

PASTOR tvornica vatrogasnih aparata (TVA) ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, a osnovana je daleke 1930. godine. Pokrenuo ju je Srećko (Felix) Pastor. Kvaliteta vatrogasnih aparata PASTOR dokazana je ne samo na domaćem tržištu nego i dugogodišnjim izvozom na zahtjevna europska tržišta (Austrija, Njemačka, Benelux, Švicarska, Velika Britanija i sl.) gdje izvoze preko 60% godišnje proizvodnje.

[

Ove interesantne aparate i još mnogo toga možete vidjeti na sajmu In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna. Vidimo se!

indizajn_5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije