Wienerberger, Tondach, Semmelrock i Pipelife – četiri brenda za jedinstveno kvalitetnu gradnju

Kako kod novogradnji, tako i kod adaptacija – najvažniji su kvalitetni materijali koji objedinjuju sigurnost, dugotrajnost i estetiku. Upravo se tim karakteristikama dokazano mogu pohvaliti brandovi Wienerberger, Tondach, Semmelrock i Pipelife, koji ispunjavaju sve kriterije suvremene gradnje. Kombinacijom njihovih proizvoda stvara se ugodan prostor za rad ili stanovanje čak stoljetne trajnosti.

Wienerberger grupacija najveći je svjetski proizvođač opeke, europski tržišni lider krovnog glinenog crijepa Tondach te Semmelrock betonskih ploča i opločnika u srednjoistočnoj Europi, kao i jedna od vodećih kompanija u europskoj proizvodnji Pipelife plastičnih cijevi i spojnih elemenata. Provjereno kvalitetni građevinski materijali i rješenja zdrava su, ekonomična i energetski učinkovita opcija održivog stanovanja.

Tondach i Wienerberger
Tondach i Wienerberger

 

Trajne vrijednosti stvaraju se prirodnim proizvodima, poput glinenih opeka i crjepova proizvedenih bez dodatnih kemikalija, oplemenjenih funkcionalnošću distribucije vode, plina, odvodnje, drenaže i kabelske zaštite, te estetikom oblikovanja vanjskih površina. Na tom je temelju osmišljena i kuća budućnosti – e4 kuća od opeke.

Tondach i Wienerberger
Tondach i Wienerberger

180 godišnja Wienerberger tradicija uspješno se nastavlja u 24 države Europe i Amerike, a u Hrvatskoj se pozicionirala modernizacijom i dogradnjom Ciglane Ilovac osnovane 1905. godine. Danas Wienerberger proizvodi opeku visoke kvalitete i specifičnih svojstava. Proizvodi se POROTHERM sustav koji svojim odličnim toplinskim i protupotresnim svojstvima čini jedinstveni proizvod na hrvatskom tržištu.

Tondach i Wienerberger_2

Tondach kvaliteta razvijala se na temelju tvornice Zagorka osnovane 1889. godine i tvornice vučenog crijepa u Đakovu. Najkvalitetniji crjepovi velikog formata izvrsno su prihvaćeni na hrvatskom tržištu, a tvrtka planira širenje poslovanja.

Pipelife
Pipelife

Pipelife je svoje prve plinovodne sustave u Hrvatskoj ugradio još 1975. godine i jedini mogu ustvrditi da su cjevovodi postavljeni u zemlji već 50 godina potpuno funkcionalni. Tvrtka uspješno kontinuirano zadovoljava potrebe građevinskih tvrtki, komunalnih poduzeća, gradskih plinara, gradskih vodovoda, veletrgovaca i drugih.

Radopress_0005

Semmelrock Stein + Design više od 50 godina postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima na području proizvodnje betonskih pločnika i ploča te dizajniranju otvorenog životnog prostora. Vodeći je proizvođač u Hrvatskoj, a prisutni su u 11 zemalja srednje i istočne Europe. Proizvodi Semmelrocka primjenjivi su za trgove, ulice, šetnice, privatne okućnice, vrtove…

Semmelrock Stein + Design
Semmelrock Stein + Design
Semmelrock Stein + Design
Semmelrock Stein + Design

S asortimanom ovih četiriju tvrtki upoznajte se uživo na sajmu  In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb. Vidimo se od 16. do 18. rujna na sajmu kakav još niste vidjeli!

indizajn_5

Komentari