Elgrad – moj dom po mjeri

Sa svojih 11 centara, Elgrad je vodeći regionalni distributer pločastih materijala i pripadajućih okova i pribora za izradu namještaja po mjeri te uređenje i opremanje interijera. Stalno praćenje trendova u dizajnu i industriji namještaja, inovacije i unapređenja u području prodaje te neprekidna briga o potrebama kupaca naš su cilj i obaveza.

S tim u vezi ističemo ponudu proizvoda koje ekskluzivno nudimo na tržištu a to su proakustik ploče, akustik +, zatim GetaCore (kompozitni materijal – umjetni kamen) te Kompakt ploče tvrtke Egger s jedinstvenim rješenjima, boja jezgre u boji površine.

H3326

Standardnu ponudu Elgrada čine dekori iz Egger kolekcije, vodećeg proizvođača ploča u Europi a koju čine oplemenjene ploče iverice (dekor-ploče) sa pripadajućim rubnim trakama, kuhinjske radne ploče sa pratećim priborom te dekorativni laminat (ultrapas).

H1486

U ponudi su još i MDF ploče, leđa za namještaj i obične iverice. Od ostalih materijala ističemo iveral visoki sjaj, GetaCore, acryl visoki sjaj te furniranu ivericu i masiv (stolarska građa). Iz ponude okova posebno ističemo sustave za klizne ormare kao i alu okvirnice za kuhinjske fronte. Klizni sustavi i alu okvirnice nudimo u širokoj paleti ispuna od stakla, plexi-a i iverala.

Nudimo i sav standarni asortiman okova, dekorativni (ručkice, vješalice, izvlačne košare za kuhinje, rasvjeta …) i konstruktivni okov (vodilice, panti, vijci, spojni okov, noge, nogice …)

[

Elgrad je prvi na hrvatskom tržištu ponudu ploča obogatio uslugom konfekcioniranja i obrade po mjerama i zahtjevima kupaca. Industrijski strojevi njemačke proizvodnje i profesionalan odnos prema poslu naših zaposlenika stalna su garancija visoke kvalitete usluga koje pružamo.

Više o Elgradu i samoj ponudi proizvoda saznajte ovdje.

S ponudom tvrtke Elgrad upoznajte se uživo na sajmu In Dizajn – Festival modernog doma. Vidimo se u  Areni Zagreb od 16. do 18. rujna!

indizajn_11

Komentari