Thermia

Od samog početka razvoja kamina vodili smo jednako računa o lijepoj vanjštini kao i o kvaliteti, o maksimalnoj iskoristivosti ogrijeva, o dugovječnosti, o ugođaju koji osim topline treba dati i veseli plamen iza velikog i čistog staklenog okna.

U našem programu nalazi se tridesetak vrsti kamina u različitim izvedbama kamena i boja. U istu grupu proizvoda pripadaju i sve dimovodne cijevi i koljena i svi spojni i zaštitni elementi koje proizvodimo u svim uobičajenim dimenzijama i oblicima.

Madagascar

Tvrtka THERMIA d.o.o. je jedna od najmodernije opremljenih europskih tvornica za metalsku preradu s uređajima kao što su laseri za rezanje limova, roboti za varenje, automatske linije za proizvodnju šavnih cijevi i ostalim najsuvremenijim kompjuterski upravljanim strojevima za obradu metala i opremom za bojanje kod koje je humanizacija rada i briga o zaštiti okoliša na prvome mjestu.

Xena

THERMIA d.o.o je nastala 2010.godine sa sjedištem u Donjem Miholjcu, na adresi Vukovarska 142. i to kao nasljednik tvrtke METALOGRADNJA se bavila limarskim, bravarskim i kovačkim poslovima, te uslugama za obradu metala i izradom proizvoda od metala. Thermia d.o.o preuzima proizvode, tržište i poslove tvrtki LIMEX i SLAVONA. Navedeni poslovi se odnose na proizvodnju i prodaju peći i kamina, kaminskog i emajliranog dimovodnog programa, ormara za oružje, stolića za glačanje, vrtnih garnitura, roštilja i drugih proizvoda.

Olympus

Tvrtku Thermia i njihov asortiman možete upoznati na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma od 16. do 18.rujna u Areni Zagreb. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije