Artisan

Artisan je specijaliziran za ručnu proizvodnju visokokvalitetnog namještaja od masivnog drveta i upravo je inzistiranje na ručnom, artisanskom radu ono što ih razlikuje od ostalih. Upoznajte Artisan!

Tvornica Artisan, sa sjedištem u Tešnju, Bosna i Herzegovina, nastala je iz tradicionalne stolarije Ćostović koja je u nju pretočila svu svoju ljubav prema drvetu i 50 godina iskustva u njegovoj obradi. Prva iskustva stekli smo izrađujući namještaj za nizozemske i britanske dizajnere, a 2007. u suradnji s regionalnim dizajnerima pokrećemo i prvu vlastitu kolekciju. Od tada nastojimo svakom kolekcijom, svakim komadom drveta, vizijom dizajnera i dodirom marljivih majstorskih ruku opravdati filozofiju koju slijedimo.

foto: Artisan
foto: Artisan

Volimo drvo zato što ga poznajemo cijeli život. Od šume u kojoj smo se igrali kao djeca do životnog poziva kojemu smo posvetili svoje zrele godine.

Foto: Artisan
Foto: Artisan

Zato što volimo drvo, želimo tu ljubav podijeliti proizvodeći namještaj za ljude koji dijele našu strast prema drvetu i vrhunskom namještaju.

Foto: Artisan
Foto: Artisan

Zato što volimo drvo, surađujemo s najboljim regionalnim i svjetskim dizajnerima koji znaju naše tehnološke prednosti i koji znaju znanje pretočiti u viziju dostojnu tog plemenitog materijala.

Foto: Artisan
Foto: Artisan

Zato što volimo drvo, naš glavni stroj za proizvodnju su ruke naših artisana, majstora koji vizije dizajnera svakodnevno pretvaraju u jedinstveni ručni rad.

Foto: Artisan
Foto: Artisan

Imamo više od 100 prodajnih mjesta u svijetu, a najbliže se nalazi u Zagrebu u Radničkoj 1a ujedno u prvom Artisan monobrand salonu.

Vrhunske proizvode od prirodnih materijala pogledajte uživo na sajmu In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna 2016. Vidimo se!

Komentari