TECE

TECE je osnovan 1955. a njegovi korijeni leže u praksi: Korporacija je pokrenuta kao projektantski ured – zbog čega se u poduzeću do danas nastavila tipična inženjerska kultura pitanja: Može li se ovo učiniti bolje, brže, jednostavnije – atraktivnije?

TECE je poduzeće srednje veličine kojim upravljaju vlasnici i koje karakteriziraju ljudi uključeni u poduzeće. Kultura poduzeća je dugoročan, kontrolirani rast – čija je filozofija biti blizu kupca.

Capture tecee

TECE proizvodi cijevne sustave za vodu, grijanje i plinske instalacije, ugradbene vodokotliće i aktivacijske tipke za ispiranje kao i tuš kanalice te druge sustave odvodnje, a svoja projektirana kućna rješenja prodaje diljem svijeta po osnovi dugotrajnog odnosa s kupcem. Kako praksa predstavlja najbolji razvoj proizvoda, često uključujemo naše kupce u razvoj novih proizvoda.

Capturetce

Dobrodošli u svijet inteligentne kućanske tehnologije.
Svijet rješenja prije problema.
Svijet u kojem proizvodi postaju sustavi.

Sustavi se s lakoćom mogu integrirati u arhitektonske i ugodne kućne okoline, bez velikih troškova i prije svega na ekološki prihvatljiv način.

S asortimanom tvrtke TECE možete se upoznati na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma  u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna. Budite dio sasvim nove priče o interijerima!

indizajn_shutterstock2 web

Komentari