Mopar

S ponosom Vam predstavljamo liniju gotovih parketa MOPAR – Moderni parketi.

Tvrtka smo sa iskustvom duljim od 20 godina tijekom kojih se razvila naša poslovna strategija. Naša pažnja usmjerena je u dva glavna pravca – to su kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo naših kupaca.

Mopar

Tvrtka MONOLITINVEST d.o.o. danas zapošljava oko 200 osoba, a godišnji kapacitet proizvodnje je 1.000.000 m2 podnih obloga. No količina nije naš prioritet. Parket koji proizvodimo poznat je u Europi i svijetu kao i naša usluga prilagođena željama kupaca. Usredotočeni smo na potrebe naših kupaca i stalni razvoj naših usluga.

Trajno pratimo trendove u dizajnu interijera te proizvodnji, pa godišnje ponudimo nekoliko novih vrsta površinskih obrada i rješenja prilagođenih zahtjevima tržišta.

Kvaliteta i briga o okolišu

Naša proizvodnja usmjerena je na kvalitetu i očuvanje okoliša – proizvodnja je ekološki zatvoren ciklus te nema štetnih emisija u atmosferu. Ljepila koja koristimo u proizvodnji su vodotopiva, lakovi ne sadrže hlapive tvari, a bojila i ulja izrađena su na prirodnoj bazi. Gotove proizvode pakiramo u reciklažnu ambalažu.

Mopar
Mopar

Usmjereni smo ka promjenama u smislu poboljšanja naših usluga, proizvodnje i očuvanja okoliša.

Sve ovo čini nas Vašim savršenim izborom. Više informacija o podnim oblogama Mopar saznajte ovdje.

Upoznajte Mopar parkete na sajmu In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna! Vidimo se na sajmu interijera kakav još niste vidjeli!

indizajn_1

Komentari