Schneider Electric

Naš životni ili radni prostor mjesto je u kojem na najpotpuniji način možemo izraziti sebe i svoj stil. Pored boja zidova, namještaja, zavjesa ili ukrasa, tu su i mali funkcionalni detalji koji će svaku kombinaciju još dodatno podići –  sklopke i utičnice.

Zahvaljujući rješenjima tvrtke Schneider Electric u UNICA programu pronaći ćete dekorativne okvire vrhunskog dizajna, komunikacijske utičnice ili regulatore rasvjete pa uistinu možete pustiti mašti na volju i oplemeniti svoj prostor bojama i oblicima. Sve proizvode ove linije karakteriziraju funkcionalnost, jednostavnost ugradnje, estetika i ušteda električne energije.

Schneider Electric
Schneider Electric

Drveni i metalni dekorativni okviri baza su linije UNICA Top te su iznimno kvalitetni i trajni. U varijanti drva nudi se 6 modela, od drva trešnje, duhana ili wengue afričkog drveta u kombinaciji s aluminij ili grafit elementima. Odlučite li se za varijantu metala,  pripremite se na možda malo veću dilemu jer tu se nudi čak 20 modela okvira s upečatljivim kombinacijama boja, aluminija, grafita, matiranog kroma i nikla.

Schneider Electric
Schneider Electric

Želite li samo jednim pritiskom na tipku daljinskog upravljača mijenjati rasvjetu ili s jednog mjesta upravljati svim roletama, za vas je UNICA Wireless. Radio tehnologija (RF) korištena u ovoj liniji  olakšava kontrolu niza funkcija u stanu, a s obzirom da se radi o bežičnoj tehnologiji,  nove sklopke možete postaviti bilo gdje, bez pomicanja namještaja, razbijanja zidova, razvlačenja novih žica, bojenja ili mijenjanja tapeta. Ugradnja i programiranje su vrlo jednostavni. Uz elegantan dizajn, na raspolaganju je široki raspon boja okvira, a vrlo tanak mehanizam čini ove proizvode pogodnima za svaku površinu.

Schneider Electric
Schneider Electric

Naravno, UNICA program moguće je kombinirati, poput, recimo, UNICA USB utičnice za punjenje mobilnih telefona, tableta i sličnih uređaja. Ovo rješenje za hotele, poslovne prostore, ali i za  kućanstva  dolazi u četiri boje (bijela, bež, aluminij i grafitno siva) koje je vrlo lako upariti s nekim od vama odgovarajućih UNICA okvira.

Schneider Electric
Schneider Electric

Od najjednostavnijih sklopki, do složenih operativnih sustava, Schneider Electric tehnologije, softveri i usluge unapređuju načine kojim korisnici upravljaju svojim poslovanjem. Schneider Electric globalni je stručnjak za upravljanje energijom i automatizaciju. Sa svojih 160.000 zaposlenika, opslužuje klijente u više od 100 zemalja, pomažući im u upravljanju energijom na siguran, pouzdan, učinkovit i održiv način.

Proizvode iz linije UNICA možete pobliže upoznati na velikom sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna. Vidimo se!

indizajn_shutterstock2

 

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije