Tabushi

Ljubitelji sushija, a i oni koji misle da to nisu, voljet ćete Tabushi

Tabushi nije običan brand, nije običan tabure, niti običan barski stolac. Inspiriran japanskim tradicionalnim sushijem koji je u Hrvatskoj i diljem svijeta sve vise zastupljena prehrambena namirnica, predstavljamo naš proizvod Tabushi.

7R9A5953

Tabushi tabure pruža mogućnost da u njegovu unutrašnjost, nakon što lako (uvlakom ruke kao u rukavicu) otklonite čep, umjesto lososa i avokada ili tune i krastavca, pohranite svoje kućne papuče, vaš omiljeni časopis ili pak dječju igračku.

2016-08-06-PHOTO-00000299

Tabushi barski stolac sastoji se od gornjeg dijela (sjedišta) u obliku sushija i para nogu koji su štapići, pribor za jelo istog. Po sredini prolazi stup koji je potporanj cijele konstrukcije. Osobito je zahvalan je u opremanju tematskih interijera, odnosno sushi barova te japanskih restorana.

P1080271_small

U izradi Tabushija korišteni su kvalitetni materijali čija su ispitivanja pokazala odličnu otpornost na habanje i razvlačenje, što garantira njegov dugi vijek, kao i lako održavanje.

Brend Tabushi možete upoznati uživo na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije