–Love, Ana.

–Love, Ana. studio specijaliziran je za produkt dizajn te izrađuje vlastite proizvode i proizvode po narudžbi. Studio djeluje od 2011.godine, a od 2014. postaje spoj izložbenog i prodajnog prostora u Dežmanovom prolazu u Zagrebu.

polica1

Svi proizvodi predstavljeni su na raznim izložbama i sajmovima, od kojih su najposebniji oni u Londonu, Milanu, Kopenhagenu i Berlinu. Mnogobrojni poznati časopisi poput Elle Decoration, IDFX, Damn, Interior Design Today, Resident i Absolutely su naše proizvode uvrstili u “Best buy”, “Best New products” i “Best of Wood”. Studio je 2013. dobio brončanu nagradu na International Design Awards za uređenje svog studijskog prostora. Prošle godine, najprodavaniji proizvod Traveller prijenosna lampa dobila je AZ People’s Choice Award for Design Excellence.

POISE_in_use_4

–Love, Ana studio poznat je i po mnogobrojnim suradnjama, od kojih bismo posebno izdvojili one za Medvedgrad pivovaru, francusku HAGA tvrtku za nakit te televizijsku kuću Cartoon Network.

–Love, Ana.
–Love, Ana.

dućan_11

–Love, Ana.
–Love, Ana.
–Love, Ana.
–Love, Ana.
–Love, Ana.
–Love, Ana.

Čime se sve bavi –Love, Ana. možete saznati na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma koji će se održati u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna. Budite dio sasvim drugačije priče o interijerima. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari