Petrokov

Tvrtka Petrokov je prisutna na tržištu 25 godina i bavi se prodajom opreme za centralno grijanje, vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju.

Svojim je individualnim pristupom kupcima, pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima domaćih i svjetskih proizvođača, prerasla u tvrtku koja zapošljava više od 130 djelatnika. Od 2012. godine tvrtka Petrokov djeluje na tržištu zajedno sa poznatom austrijskom tvrtkom ODÖRFER s kojom se zajednički usmjerava prema kvaliteti, dizajnu i najnovijim trendovima u svijetu kupaonica i u području obnovljivih izvora energije.

shutterstock_130651823

Osim osnovne djelatnosti, Petrokov posebnu pažnju polaže na područje obnovljivih izvora energije. U sjedištu firme u Zagrebu-Sv. Klara, na krovovima skladišta postavljena je najveća solarna elektrana u Hrvatskoj postavljena na krovovima nekog objekta.

Posljednjih petnaest godina tvrtka Petrokov je proširila svoju ponudu programom opreme za kupaonice. U izložbeno prodajnim centrima se može naći iznimno bogat izbor sljedećih grupa proizvoda:

  • keramičke pločice vrhunskih svjetskih proizvođača
  • sanitarna keramika, sanitarne armature, sanitarna galanterija
  • kade i tuš kade
  • kupaonski namještaj…

Petrokov je izvrstan odgovor na pitanje oko odabira grijanja, plinske opreme, klimatizacije, vodovoda, sanitarija, keramike te obnovljivih izvora energije.

Tvrtku Petrokov upoznajte na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 17. rujna. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

 

Foto: PR, Petrokov

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije