Eduro

Brend Eduro i proizvođač tvrtka Klizi d.o.o. je najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara s kliznim vratima i pregradnih kliznih stijena.

Eduro (lat.trajati) proizvodi stvoreni su da traju i izrađuju se po željama kupca uz savjete našeg stručnog osoblja. Brend Eduro je prisutan na tržištu 19 godina i zahvaljujući zadovoljstvu kupaca nastavlja i dalje svoj razvoj. Bavimo se opremanjima u maloprodaji te opremanje apartmana, hotelskih soba i višestambenih objekata sa ugradbenim ormarima, pregradnim kliznim stijenama te komodama.

Eduro
Eduro

Pružamo kmpletnu uslugu-od stručnih savjeta, dizajna, projekata, izmjere, dostave, montaže i garancije na klizni sistem.

[

Zbog današnjeg brzog tempa života odlučuju da njihova usluga mora biti A la Cart, dakle – potpuna usluga prema klijentu, od usluge u salonu (projekti, stručni savjeti, design etc), precizne izmjere, izrade nacrta (sa 3D simulacijom), proizvodnje, dostave, montaže i garancije na klizne sisteme.

Upravo ovakav pristup u kojem kontroliraju sve operacije tijekom kupnje, dostave i montaže, uvelike im je pomogao da krajni kupac bude zadovoljan.

Brend Eduro možete upoznati na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma od 16. do 18. rujna u Areni Zagreb. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Foto: PR

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije