Hansgrohe

Proizvodi koji se kriju iza ove renomirane tvrtke osvojili su niz dizajnerskih nagrada diljem svijeta, sinonim su modernih tehnologija, inovativnog dizajna i vrhunske razine funkcionalne kvalitete. To objašnjava status tržišnog lidera u području tuševa i miješalica.

Tijekom svoje 115 godina duge povijesti tvrtka Hansgrohe (www.hansgrohe-int.com), sa sjedištem u gradiću Schiltach u Schwarzwaldu, stekla je status jednog od najinovativnijih lidera na području tehnologije i dizajna u proizvodnji miješalica i tuševa.

Hansgrohe je vrhunska robna marka tuševa te kupaonskih i kuhinjskih miješalica koja se može podičiti izumima kao što su klizna šipka za pozicioniranje ručnog tuša, tuš-ručica s izborom vrste mlaza Select tipkom, funkcija brzog čišćenja kamenca QuickClean. Posebno se ističe tehnologija AirPower koja omogućuje miješanje vode sa zrakom tako da na koži osjećate ugodan, meki dodir kapljica i istovremeno štedite vodu. Kapljice vode punije su, lakše i mekše, te ćete učinkovitije iskoristiti vodu koju trošite.

Axor
Axor

Valja istaknuti i EcoSmart tehnologiju uštede vode – naime, tuševi troše i do 60% manje vode od uobičajenih proizvoda, dok se ugodan doživljaj uporabe vode ne smanjuje. Time štedimo i energiju za zagrijavanje vode.

Axor Citterio E collection_ 38__aan11005_

Hansgrohe se smatra jednim od vodećih inovatora u međunarodnoj industriji sanitarija. Uz ComfortZone miješalice različitih visina udobnost i jednostavnost upotrebe na umivaoniku i sudoperu zajamčene su, a s tehnologijom CoolStart na središnjem položaju prilikom otvranja vode na središnjem položaju ručice teče isključivo hladna voda. Kod standardnih miješalica u srednjem položaju odmah počinju ravnomjerno teći topla i hladna voda, a toplu vodu često ne trebamo dok kod miješalica CoolStart topla se voda ne troši nepotrebno, čime se štedi energija za zagrijavanje vode.

Axor
Axor

Axor – dizajnerski brend svjetskog glasa

Axor je dizajnerska robna marka tvrtke Hansgrohe SE, utjelovljenje je vrhunske kvalitete i savršenog, inovativnog dizajna u ekskluzivnim kupaonicama. Axor je uz moto „Designers vision for your bathroom“ razvio velik broj zasebnih, cjelovitih kolekcija u suradnji s uglednim arhitektima i dizajnerima kao što su Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola, Ronan i Erwan Bouroullec, Edward Barber i Jay Osgerby, Front Design, Nendo i Phoenix Design studijem koji se ubrajaju među 25 vodećih svjetskih dizajnera.

Axor
Axor

Njihova kreativnost otvorila je nov pogled na dizajn kupaonice kao životnog prostora i pokrenula brojne tehničke inovacije. Hansgrohe/Axor miješalice, tuševi i sustavi za tuširanje u međuvremenu su dobili više od 400 međunarodno priznatih nagrada za dizajn (npr. “Red dot – Best of the Best Design Award” / “iF Gold Product Design Award”) i smatraju se proizvodima koji redovno definiraju trendove i postavljaju standarde.

Axor
Axor

Ova dizajnerska robna marka pruža neograničenu slobodu i omogućava stvaranje individualnih rješenja za kupaonice te osobnog dizajna interijera. Kolekcije Axor mogu se naći u Burj Dubaiju kao i u stanovima Yoo na Manhattanu, u Hotelima Bulgari u Milanu i na Baliju te na krstarici „Queen Mary II“, u šangajskom Grand Hyattu i moskovskom Else Clubu. Voditelj robne marke Axor je Philippe Grohe, sin osnivača tvrtke Hansa Grohea.

Više informacija o Axoru možete saznati ovdje.

Axor
Axor

Predvodnik na polju dizajna u svom sektoru

„iF awards“ tvrtke International Forums Design (iF) ubraja se među najvažnije simbole kvalitete proizvoda i dizajna. Hansgrohe SE redovito je među dobitnicima ovog prizanja. Od 2008.godine nezavisni institut provodi rangiranje koje odražava uspješnost tvrtki prema broju dobivenih nagrada za dizajn „iF award“ te u njemu Hansgrohe SE trenutačno zauzima 10. mjesto u konkurenciji od približno 2000 tvrtki. Iza sebe je ostavio vrhunske tvrtke poput Applea, Daimler AG-a, Lenova, Volkswagena ili Adidasa, avalja napomenuti da je i prvi je u sektoru proizvođača sanitarne opreme.

Više o prozvodima Hansgrohe saznajte ovdje.

Axor
Axor

Posjetite sajam In Dizajn Festival modernog doma od 16. do 18. rujna u Areni Zagreb i osobno se uvjerite u impresivnu kolekciju proizvoda koji se kriju iza ove ugledne tvrtke.

Komentari