Kalcer

Poduzeće Kalcer d.o.o. osnovano je 1990. godine. Naša početna djelatnost bila je plasman i distribucija spuštenih stropova te smo na tržištu nastupili kao prvi zastupnik Armstronga za Hrvatsku.

Kroz godine koje su slijedile specijalizirali smo se za sve vrste spuštenih stropova, osobito one posebnih namjena kao što su stropovi za visoke higijenske zahtjeve (operacione sale, laboratoriji, prehrambena industrija), akustični stropovi (kino dvorane, kazališne ili koncertne dvorane, predavaonice), stropovi za sportske dvorane, bazene i drugi.

Stan M

Naša suradnja proširila se na brojne renomirane europske proizvođače kao što su Atena, Ecophon, Pagolux, Hunter Douglas, Louverlux te brojne druge. Radi kvalitetnijeg i sve obuhvatnijeg rješavanja specijalnih zahtjeva, npr. akustike, proširili smo svoju ponudu i na drvene zidne I stropne akustične obloge Lambri, Topakustik i druge.

hotel Milenij-Opatija

Zastupnici smo i najvećeg europskog proizvođača modularnih pregradnih stijena Maars. Pored specijalizacije u segmentu spuštenih stropova usmjerili smo naše aktivnosti i na interijere u širem smislu te smo svoju ponudu od 1995. godine proširili preuzimanjem zastupstva belgijske firme NMC, najvećeg europskog proizvođača dekorativnih proizvoda – stropnih i zidnih štukatura, rozeta, podnih sokla i zidnih obloga.

dnevni boravak BD

Našim zalaganjem i zalaganjem naših distributera u cijeloj Hrvatskoj ime NMC postalo je sinonim za visokokvalitetni i nezamjenjiv proizvod u području dekoracije klasičnog ili modernog interijera. Tijekom vremena, a kao odgovor na zahtjev tržišta i naših kupaca uvrstili smo u našu ponudu i liniju dizajnerskih, visokokvalitetnih vinil tapeta nizozemskog proizvođača BN International.

Za više informacija posjetite nas na našoj web stranici www.kalcer.hr, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite mailom na info@kalcer.hr.

S asortimanom tvrtke Kalcer možete se upoznati na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije