Keramika Modus

Keramika Modus – hrvatski brend za svjetsko tržište

Keramičke pločice su proizvod, koji u odnosu na ostale materijale za oblaganje, ima niz prednosti s obzirom da je riječ o najtrajnijem, najotpornijem i najatraktivnijem izboru za zidno ili podno oblaganje. Njihova primarna namjena je funkcionalna, no danas sve više značajno utječe na vizualnu kvalitetu prostora.

Botticino 11 04 2016

Keramičke pločice su sastavni dio interijera i eksterijera, a svojim dizajnom, dimenzijama i prezentacijom značajno utječu na vizualnu i funkcionalnu kvalitetu prostora. Pored mnogih stranih brendova keramičkih pločica, na hrvatskom tržištu se ističe i domaći – Keramika Modus iz Orahovice, koji uspješno prati najnovije trendove te daje rješenja zahtjevnom domaćem tržištu, ali i brojnim stranim tržištima. Jednom godišnje, uoči sajma CERSAIE u Bologni, gdje tvrtka već godinama tradicionalno i kontinuirano izlaže, predstavljaju se noviteti u ponudi zidnih i podnih keramičkih pločica, dekor pločica, bordura…

IMG_9923

Kada se govori o trendovima u svijetu keramičkih pločica, potrebno je naglasiti da oni prate trendove u uređenju interijera kako bojama tako i materijalima tj. njihovim vjernim imitacijama u površinskoj strukturi i teksturi keramičkih pločica. Trendovi na prvo mjesto postavljaju prirodne ugođaje i materijale, pa su pravi hit keramičke pločice koje imitiraju drvo, kamen, mramor, beton, cement… Tu su također i vrlo popularne jednobojne pločice, gdje je osobito zapažena kolekcija Monocolors by Keramika Modus, a i crno-bijele kombinacije su neupitni klasik. Osim glatkih površina, izuzetno su popularne reljefne strukture keramičkih pločica i estetski dojam koji one ostavljaju.

Monocolors

Proizvode Keramike Modus možete pogledati na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

 

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije