Tepih centar

Tepih centar d.o.o. osnovan je 1994. godine, a do danas se profilirao u vodećeg ‘igrača’ na tržištu maloprodaje, veleprodaje i opremanja svih vrsta objekata podnim oblogama i zavjesama.

Stručnost, kvaliteta, povjerenje, posvećenost, praćenje trendova i briga o kupcu samo su neki od razloga zbog kojih je naše ime Tepih centar jamstvo i potvrda kvalitete.

Slika8

Daleko se doima vrijeme kada je Tepih centar započinjao svoj uspon iz tek jedne poslovnice u hrvatskoj metropoli. Svoje smo usluge od tada proširili u ukupno sedam gradova diljem Hrvatske – Split, Varaždin, Rijeku, Osijek, Zadar i Pulu, a listu inovacija nedavno je upotpunio moderan, jednostavan i izborom bogat webshop, putem kojega iz udobnosti svoga doma možete, u bilo koje doba dana ili noći, razgledavati, birati i informirati se o najvećoj ponudi tepiha i podnih obloga u Hrvatskoj.

Slika10

Internet prodaju posjetite ovdje.

Mobilnost, profesionalnost i timski rad svakodnevno potvrđujemo kroz suradnju s najvećim izvođačima građevinskih radova te prodajnim centrima u RH, a naše će ekipe spremno odgovoriti na svaki Vaš zahtjev, osigurati Vam najbolji omjer dobivenog i uloženog te ponuditi specifična, efikasna i inovativna rješenja za Vas i Vaše potrebe.

Slika4

Novi regionalni sajam interijera In Dizajn – festival modernoga doma fantastična je prilika da se pobliže upoznate sa asortimanom – individualiziranim tapisonima, otiračima s Vašim logom, LVT i PVC podovima, linoleum podovima, tapison pločama te kompletnim tekstilnim programom za hotele, restorane i ostale javne prostore.

Posjetite izložbeni prostor Tepih centra u Areni Zagreb od 16-18. rujna (štand C10) i uvjerite se u mnoštvo kreativnih rješenja za hotele, vile, apartmane, škole, vrtiće, urede i domaćinstva. Pronađite svoj individualni dizajn, budite i Vi dio budućnosti i nove priče o interijerima, u kojoj Vas čeka bogata i ekskluzivna prezentacija idejnih rješenja, ponuda i novosti u opremanju.

Slika5

Veselimo se Vašem dolasku, razmjeni informacija i iskustava te stvaranju novih ideja, poslovnih prilika i partnerstva.

Vidimo se u Areni Zagreb!

indizajn_shutterstock5

….a prije toga, slobodno skoknite i na naše nove, svježe redizajnirane web stranice na kojima ćete pronaći opširne informacije o proizvodima i uslugama!

www.tepih-centar.hr

Komentari