Maroon Creations

Maroon Creations je brand kojeg su pokrenuli dvojica prijatelja inspirirani ljepotom drveta i prirodnih materijala. Vjerujemo u ručno izrađivanje namještaja koji će donijeti toplinu Vašem interijeru.

Obazirući se na održivi razvoj, inovativnost i davanje pažnje i najmanjim detaljima, stvaramo jedinstvene proizvode. Konstantnom težnjom za novim projektima i idejama, pružit ćemo Vam proizvode koji će biti vrijedni prostora u Vašem domu.

MAROON CREATIONS
MAROON CREATIONS

Trenutno smo fokusirani na ručnu proizvodnju drvenih lampi s kojima smo osvojili nagradu časopisa Dom i dizajn za najbolji produkt dizajn. Naše lampe krase kuće, stanove, urede te čak i hotel u Hrvatskoj, te u zemljama poput Njemačke, Velike Britanije i Italije.

MAROON CREATIONS
MAROON CREATIONS

Vrlo smo ponosni što naš mali brand raste te u bližoj budućnosti očekujemo niz drugih oblika namještaja, koji bi bili jednako toplo prihvaćeni od strane naših kupaca.

MAROON CREATIONS
MAROON CREATIONS

Više detalja o nama možete vidjeti na www.marooncreations.com.

Šarmantne proizvode ovog kreativnog dvojca možete pogledati na sajmu interijera In Dizajn – Festival modernog doma. Vidimo se u Areni Zagreb od 16. do 18. rujna!

indizajn_shutterstock5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije