Planet moderna

Planet moderna jedno je od vodećih poduzeća u području opremanja svih tipova interijera-stanova, apartmana,vila,uredskih i javnih prostora,te HORECA programa za hotele, restorane i cafe barove.

planetmoderna1

Naš izložbeno-prodajni salon nalazi se u Martićevoj 14 d, gdje Vas sa zadovoljstvom pozivamo da nas posjetite i uvjerite se u kvalitetu proizvoda koje možemo ponuditi, a sve uz besplatan savjet naših dizajnera ili brojnih arhitekata sa kojima uspješno surađujemo. Surađujemo isključivo s renomiranim talijanskim kompanijama kao što su Kartell, Calligaris contract solutions, New life, Domingo, Metalmobil , Pedrali i mnogi drugi čiji su eksponati izloženi.

planetmoderna3

Sa zadovoljstvom ćemo se prilagoditi Vašim specifičnim potrebama u pogledu termina sastanka i eventualnih izmjera prostora. Sve potrebne informacije možete dobiti na info@planet-moderna ili na 01/2304 209.

planetmoderna7

Asortiman tvrtke Planet Moderna možete upoznati na saju interijera In Dizajn – Festival modernog doma od 16. do 18. rujna u Areni Zagreb. Vidimo se!

indizajn_shutterstock5

Komentari
Podijeli
Prethodni članak
Sljedeći članak
Najnovije