Jedan hodnik – tri stila

Ako postoji prostorija idealna za “stilske vježbe”, onda je to zasigurno hodnik. Male dimenzije i relativno mala količina potrebnog namještaja ključni su faktori koje možete iskoristiti u svoju korist i isprobati baš svaki stil koji poželite.


Podloga za igranje različitim stilovima bio je malen zapušten hodnik koji je rarušavao cjelokupan izgled doma. Obično je ta prostorija povezana s cijelim stanom, odnosno svim ostalim prostorijama u domu, pa zanemarivanje ovog dijela doma nije baš poželjno. Srećom, hodnik ne zahtjeva puno namještaja i velika ulaganja. Upravo suprotno – odaberite ključne komade poput stalka za kišobran, taburea i malog ormarića za odlaganje svari, a poželjno je i ogledalo te vješalica.

Držite se pravila manje je više i zapamtite – hodnik ne treba zasjeniti ostale prostorije, ali bi trebao dati naslutiti što se krije iza drugih vrata. Napokon, prostorija je to koju će gosti prvu vidjeti i stvoriti dojam o cijelom stanu i vama – ne želite da prvi dojam bude loš, zar ne?

Komentari