Predsoblja i budžet – tri stvari koje morate imati na umu prilikom opremanja

Financijski izdaci su u pravilu jedna od važnijih stavki u svakom uređenju interijera. Za predsoblja, kao i za ostale prostorije u stanu, važno je prethodno napraviti što je moguće točniji troškovnik, za koji će uvelike pomoći koraci poput izbora stila, namještaja, podnih obloga…


 

Kako bi i prilikom uređenja predsoblja prošli što je moguće financijski bezbolnije, predlažemo da obratite pažnju na sljedeće:

1. Sam svoj majstor
Sve manje zahvate koje možete, napravite sami. Izradu zanimljivog stalka za kišobrane za koji ste dobili inspiraciju s pripadajućim uputama u nekom časopisu ili na portalu, pokušajte sami i provesti u djelo! Predsoblja su prostori koji uvode u priču o vašem stanu i vole elemente kroz koje se izražava osobnost vlasnika, stoga slobodno krenite u kreativne vode i uživajte u rezultatima vlastitog truda. Ideje pronađite ovdje.

Foto: Ivana Niskota
Foto: Ivana Niskota

2. Predsoblja ne zahtijevaju puno namještaja
Već jedna fotelja ili komoda mogu uvelike podići prostor. Korištenjem starijeg namještaja iz drugih prostorija, poput zanimljive stolice ili pak polica iz spavaće sobe, lako je s malo boje, tkanine i mašte pretvoriti u reprezentativne pokazatelje vašeg ukusa i stila.

Dizajn: Perfect Design
Dizajn: Perfect Design

3. I jedan je detalj dovoljan
U manjim prostorijama često je dovoljno unijeti tek poneki detalj za unošenje željene atmosfere – obratite stoga pažnju na prekidače za svjetlo neobičnijih linija u nekoj zanimljivoj boji ili upotrijebite kakvu zidnu naljepnicu s duhovitim tekstom iza zidne vješalice – i vaše predsoblje zabljesnut će nekim novim sjajem, dobivenim uz minimalan trošak!

Loft 9b
Loft 9b
Komentari