PRIJE I POSLIJE: bezlični dnevni boravak dobio je novi izgled s daškom glamura

Vlasnici su odlučili promijeniti izgled svoga dnevnog boravka i izbaciti bež nijanse iz njega. Novi izgled sobe donio je više stila, ugode i dozu glamura!

 


Ljubiteljica uređenja interijera i DIY projekata, Britanka Stephanie Howell na svome je IG profilu @my_London_home objavila makeover svoga dnevnog boravka. Promjena koju je postigla uređenjem je nevjerojatna i teško da se novo izdanje može dovesti u vezu sa starim!

Vjerujemo da će vam biti prava inspiracija da i vi osvježite svoj dnevni boravak!


PRIJE

Prostorijom su dominirale bež i smeđe nijanse i cjelokupni dojam je bio bezličan i beživotan prostor kojem pothitno treba promjena. Vlasnica je, planirajući makeover, razmišljala o sivim zidovima, ali je shvatila da je ta boja na zidovima svakog dnevnog boravka i da je ‘tema sive’ prezasićena.

Nakon što je ugledala zlatni ormarić u jednoj trgovini, Stephanie je umjesto sive i skandi izgleda počela planirati malo klasičniji i luksuzniji izgled s tamnim zidovima i ružičastim detaljima.


POSLIJE

Za zidove je odabrala tamnu nijansu plave na kojoj se zlatna, bijela i ružičasta divno ističu. Dvije stare bež sofe ustupile su mjesto novima, koje dolaze u ružičastoj i sivoj nijansi. Također, stari tepih je izbačen, a na njegovo mjesto došao je novi, s nenametljivim geometrijskim uzorkom.

‘Čim sam vidjela da se nanosi prvi sloj boje, znala sam da smo napravili pravi izbor. Ne znam kako bojanje tamnom nijansom sobu može učiniti svjetlijom, ali to se doista dogodilo’, ističe vlasnica.

Foto: Future PLC/ Georgia Burns

Stephanie u početku nije planirala ni ružičastu u dnevnom boravku.

‘Razmišljali smo o ideji dodavanja smaragdno zelene boje. Međutim, sofa od baršuna bila je na mojoj listi želja prije nego što smo se uopće uselili. Kad sam ugledala ovaj model ružičaste sofe znala sam da je on za moj boravak”, objašnjava vlasnica.

Foto: Future PLC/ Georgia Burns

Konzola oko kamina je obnovljena i sada dolazi u bijeloj nijansi koja je osvježila prostor i sjajno se ističe na tamnoj podlozi.

Komentari