NOVI SJAJ: bezlični dnevni boravak postao je topla obiteljska oaza

U svega osam sati tim Mirjane Mikulec preuredio je dnevni boravak gospođe Marije, koja se prijavila na naš nagradni natječaj Iznenadi me i osvojila ga. Pogledajte kako je tekao brzi makeover u suradnji s Meblo Tradeom koji je preobrazio bezlični boravak!

 

 

Oronula i nimalo atraktivna kutna garnitura bio je samo jedan od razloga zašto se umirovljenica, gospođa Marija prijavila na nagradni natječaj Iznenadi me. Osim nove garniture, vlasnica je poželjela da njezin boravak napokon bude dovršen s detaljima te da bude atraktivniji i ugodniji, budući da sa suprugom najviše vremena provodi upravo u ovoj prostoriji svoga obiteljskog doma. Marijine planove za preuređenjem omele su financije i nedostatak ideja, pa je tim Mirjane Mikulec bio pravo rješenje za ovaj prostor.

 

PRIJE

Foto: Darko Mihalić

 

U suradnji s partnerom Meblo Tradeom dizajnerica je u samo 8 sati preobrazila dnevni boravak i pretvorila ga u toplu stilsku oazu. Od postojećeg namještaja zadržan je samo dio TV jedinice. Preobrazba je krenula od baze, odnosno od zidova, koji su u jednom kutu, akcentnom, dobili novu boju, štukature i tapete. Dizajnerica se odlučila unijeti na bijelu podlogu više plavih nijansi boje i tapeta te se poigrati štukaturama u obliku okvira koji će se preklapati i ujedno razdvajati boje i uzorke.

 

POSLIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Kada su zidovi bili gotovi, u sobu je unesen i novi namještaj – kutna garnitura u sivim tonovima, naslonjač, dva klub stolića u trendi uzorku mramora i metala te bogati sivi tepih. Postojeći luster dobio je novu boju, kako bi se novom nijansom u potpunosti uklopio u ostatak uređenja, a kako je gospođa Marija reagirala na novi izgled svoga dnevnog boravka, pogledajte u nastavku!

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari