Crno-bijeli svijet

Pri uređenju dnevnog boravka u potkrovnom stanu tema je bila crno-bijeli svijet.  Zid iznad sofe obojili smo crno- bijelim prugama širine 15 centimetara. Dok smo crni zid s lijeve strane zadržali u postojećem stanju.

Kod bojanja pruga na zidovima, bitno je osigurati ne podlijevanje boje ispod traka. To se postiže  tako da se uz rubove trake prvo prođe bojom koja se nalazi na podlozi ili akrilom koji će spriječiti podlijevanje boje. Posebno morate bit pažljivi kad se radi o velikim kontrastima dvije boje, prijelazi moraju biti savršeni.

dnevni-4

Kako bismo razbili crno bijeli ugođaj plan je bio dodati nekoliko detalja u boji, a monokromatske zidove razigrati  originalnim citatima i porukama.  Problem smo riješili tako da smo dodali crvene tepihe, a suprotan zid ispisali raznim porukama s tek nekoliko crvenih detalja i popunili ga fotografijama. Samom ispisivanju tekstova ne morate pristupiti matematički.

Nije nužno da sve bude ravno i pravilno, dajte si oduška, te svojim rukopisom ispišite zidove i kako poruka na zidu kaže BE BOLD OR ITALIC, NEVER REGULAR!

Pri odabiru samog namještaj željeli smo malo umiriti interijer čiji su zidovi u potpunosti ispunjeni i to smo odradili na način da smo birali nježne sive i plave tonove, s tek jednom foteljicom opet u nježnoj boji.

Komentari