Nova blagovaonica za nov početak!

Tri kandidatkinje koje smo pratili u emisiji „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“ imale su sreće u našem nagradnom natječaju pa su kupovinom stana osvojile i blagovaonski set. Uz pomoć partnera Meblo Trade i Jysk, naši kolege birali su one koji odgovaraju zatečenom prostoru te u nekim slučajevima i postojećem namještaju

 

 

U stanu u Selcu glavni zadatak bio je zamijeniti veliki barski stol sa šarenim stolicama koji je neprimjeren za obitelj s troje djece. Budući da je riječ o stanu koji je donedavno služio za iznajmljivanje, Natalija i Žarko će doista imati puno posla s adaptacijom.  Mi smo im djelomično olakšali s novom blagovaonicom u neutralnim sivim nijansama. Siva na zidu dodatno je ublažila intenzivnu crvenu kuhinju koju naš par možda neće odmah moći promijeniti.

MIRJANA MIKULEC PROJEKTI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

Sličnu situaciju imali smo i u Sesvetskom Kraljevcu u kojem je tijekom makeovera trebalo voditi računa o maloj kvadraturi kuhinje unutar koje je smješten i dio za blagovanje. Stolice različitih veličina zamijenili smo novim elegantnim setom koje u potpunosti odgovaraju prostoru. Uz tepih i nekoliko detalja ovaj prostor doživio je pravu preobrazbu, a kandidatkinja Nina, koja stan prodaje, ipak će u novi odnijeti i svoju blagovaonicu.

MIRJANA MIKULEC PROJEKTI / FOTO: DARKO MIHALIĆ


Jelena iz Sesveta svoju će blagovaonicu ostaviti u stanu u novogradnji koji je sa suprugom Petrom izabrala u petoj epizodi.

MIRJANA MIKULEC PROJEKTI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

Kako su tekle promjene pogledajte u epizodama dostupnim na https://nekretnine.mirjanamikulec.com/trazimo-dom/sezona-2

Komentari