KLASIČNA ILI MODERNA: kako izabrati novu kuhinju i zašto je najbolje vrijeme za kupnju upravo sada

Kuhinja se često naziva srcem kuće, te je mjesto gdje se okuplja cijela obitelj. Ako su vaši ormarići zastarjeli i već neko vrijeme sanjate o novoj kuhinji, onda imamo super vijesti. U Meblo Trade salonima čeka vas popust do 55% i gratis perilica posuđa!

 

 

 

Izabrati novu kuhinju nije nimalo lak zadatak, te se treba voditi s nekoliko smjernica. Kuhinja mora biti funkcionalna, ali poželjno je i da bude estetski privlačna. Svakako najtraženiji stilovi pri odabiru nove kuhinje su klasični i moderan stil.  Istražili smo što se sve može naći u širokoj paleti renomiranih svjetskih proizvođača.


  1. DIZAJN NOVE KUHINJE

Koliko često koristite kuhinju, koji vam je budget, te koji stil preferirate. To su neke od osnovnih odrednica koje će vam pomoći pri odabiru dizajna nove kuhinje.

“Retro” Sphera kuhinja Foto: Meblo Trade

Ako je riječ o kuhinji otvorenog koncepta, važno je da se stilski slaže s ostalim elementima u prostoru. Oni odvažniji sigurno će odabrati kuhinju suvremenog dizajna, dok onima koji vole igrati na sigurno, preporučuje se odabir bezvremenske kuhinje klasičnog stila.

Kuhinja Efecta / Sphera Foto: Meblo Trade

  1. KAKO IZABRATI PRAVI MATERIJAL?

Pri odabiru nove kuhinje važno je i izabrati izdržljive materijale.  Trendovi se mijenjaju, no ako želite kuhinju koja će potrajati, uvijek je važno paziti na kvalitetu. Popularne su i kuhinje bez ručkica, kao i onima koje se uklapaju u sam dizajn. Zahvaljujući otpornim materijalima, zaboravite na otiske prstiju i ogrebotine.

Kuhinja California / Astra Foto: Meblo Trade

  1. ORGANIZIRAJ SVOJU KUHINJU

Organizacija elemenata glavni je preduvjet funkcionalne kuhinje. Svakako iskoristite netipične kuteve i tako zanemareni prostor učinite iskoristivim.

Opremanje kuhinje zna biti izazovno, zato je pametno odlučiti se za izradu po mjeri. Velika prednost takvog tipa izrade je potpuno prilagođavanje željama klijenta, ali i maksimalna iskoristivost samog prostora.

Kuhinja Varia Tradition / Vivari by Nobilia Foto: Meblo Trade

Da je sada pravo vrijeme za kupnju nove kuhinje poručuju iz Meblo Trade-a jer ako izaberete neku od kuhinja njemačkog proizvođača Vivari by Nobilia, talijanske Astra kuhinje, slovenske Alples kuhinje ili ipak preferirate kuhinje hrvatskog proizvođača Sphera, do 31.5.2020. vas čeka do 55% popusta na sve kuhinje kao i gratis perilica posuđa.

Koju god da kuhinju izaberete, dobro je znati da se ovi modeli prilagođavaju željama i mjerama svakog kupca, a više detalja potražite na njihovoj službenoj stranici.

Kuhinja Varia Design / Vivari by Nobilia Foto: Meblo Trade

PROMO

 

Komentari