Tepih iz snova: Zamišljate idealan tepih? Saga Saga može izraditi upravo takav!

Tepisi su detalj koji svakom domu daje toplinu, neovisno o stilu uređenja. Upravo tepih možemo prilagoditi bilo kojem interijeru pa i onom stilski najzahtjevnijem.

Saga Saga
Saga Saga

Saga Saga tepisi savršen su spoj kvalitete, vrhunskog dizajna i finih, prirodnih materijala. Izrađuju se tehnikom ručnog taftinga koristeći materijale kao što su novozelandska vuna vrhunske kvalitete, pamuk i lan. Izrada ručno rađenih vunenih tepiha je dugogodišnja tradicija vodeće hrvatske tvrtke u proizvodnji unikatnih vunenih tepiha, a zahvaljujući stručnom timu i upornosti prepoznati su i kod kupaca.

Saga Saga
Saga Saga

Jedna od prednosti Saga Saga tepiha je što sami možete birati tepih po želji – boja, dizajn, oblik i dimenzije prilagođavaju se svakom individualnom kupcu. Mogućnosti su neograničene, kako bojama tako ni kada je u pitanju tehnika izrade pa svaka želja može biti prenesena na tepih.

Tepih – više od dekorativnog dodatka

Saga Saga
Saga Saga

Projektom „Hrvatski proizvod – hrvatski dizajn“ okupili su vodeće hrvatske dizajnere iz raznih područja, pa su tako iza Saga Sage zanimljve suradnje s modnim dizajnerima poput Amarie, Zigmana, grafičkim dizajnerima Borisom Ljubičićem i Borisom Lisjakom, dizajnerima interijera Petrom Sučić Roje, Mirjanom Mikulec i Antom Vrbanom, likovnim umjetnicima Sašom Šekoranjom i Laticom Ivanišević,produkt dizajnerima Majom Mesić i Željkom Kavran te mnogim drugim.

Tri ključna faktora za odabir idealnog tepiha

Saga Saga
Saga Saga
Saga Saga
Saga Saga

Povodom 10 godina uspješnog poslovanja Saga Saga nagrađuje svoje kupce popustom od 30%!

Više informacija pronađite na www.sagasaga.hr.

PR članak

Komentari