Tražite podnu oblogu koja jamči smanjenje buke i udobnost pod nogama? Ovo je idealno za vas

Stvaranje ugodnog životnog prostora jedan je od ciljeva suvremenog načina života. Projektanti i dizajneri svakodnevno se susreću s izazovom izrade rješenja koja će zadovoljiti potrebe za različitom namjenom prostora i biti izvedeni najsuvremenijim tehnikama.

Stvoriti „miran kutak“ za odmor i opuštanje posebno je izazovan u prostorijama i na mjestima izloženima buci. Upravo zbog toga Mapei već dugi niz godina proučava i traži najbolja rješenja, što je u konačnici rezultiralo razvojem MAPEFLOOR COMFORT sustava – koncepta podova koje karakterizira iznimna udobnost, uz istovremeno smanjenje razine buke. Sustav je dostupan u širokom rasponu boja, brzo se i jednostavno ugrađuje, a može se koristiti pri izvedbi podova u postojećim i novim objektima.

Gdje se koristi?

Jedinstven završni izgled, odlična zvučna izolacija, dugotrajnost i jednostavno održavanje čine MAPEFLOOR COMFORT sustav idealnim izborom za urede, škole, vrtiće, trgovine, wellness centre, medicinske i centre za rehabilitaciju, knjižnice i multifunkcionalne prostore.

No kako je buka sve veći i češći problem u svim vrstama zgrada, MAPEFLOOR COMFORT sustav je također poželjno rješenje i u stambenim prostorima.

Prednosti Mapefloor Comfort sustava

Sve proizvode koji se koriste u Mapefloor Comfort sustavu karakteriziraju svojstva koja ih čine učinkovitima, pouzdanima i trajnima.

Mogućnost izvedbe atraktivnih podnih obloga polazište je suvremenoj arhitekturi prostora i dizajnu interijera. Posebnost sustava je i „neprekinuti“ pod, bez spojeva, dilatacija ili fuga. Širok izbor boja u ponudi daje brojne mogućnost da se bilo koja vrsta i izgled namještaja u potpunosti uklopi u željeni stil prostora.

Brojne karakteristike ovog sustava igraju važnu ulogu u eliminiranju topota koraka i stvaraju najpovoljnije uvjete u prostorima kao što su knjižnice, sveučilišta ili istraživački centri, gdje su tišina i nužnost za koncentracijom posebno važni.

MAPEFLOOR COMFORT sustav tipičan je primjer Mapei filozofije kojoj je cilj razvoj potpuno sigurnih rješenja za čovjeka i okoliš – od niske emisije hlapljivih organskih spojeva (VOC) do jednostavnog čišćenja i održavanja. Odabiruću ovaj sustav odabirete kvalitetu, a jednostavnim održavanjem osiguravate dugotrajnost i ljepotu podova.

MAPEFLOOR COMFORT SUSTAV daje površinama idealan stupanj elastičnosti, čak i u prostorima intenzivnog korištenja kao što su škole, vrtići ili igraonice. Pod apsorbira pritisak svakog koraka kako bi se zaštitili donji ekstremiteti i pomaže u sprečavanju ozljeda beba i djece pri igri ili tijekom vježbanja.

Čvrstoća i elastičnost u kombinaciji s atraktivnim završnim izgledom čine MAPEFLOOR COMFORT sustav idealnim rješenjem za urede, recepcije i dvorane, u prostorima gdje se zahtijeva funkcionalnost i izgled.
MAPEFLOOR COMFORT – sustav podova sa stavom.

Komentari