Ne znate koju boju tepiha odabrati? Pokuštajte s ovom!

Neutralne boje i crno-bijeli motivi možda su najsigurniji izbor, no nisu jedini. Želite li unijeti mali oboje u prostor ili tek pronaći šareni dodatak koji će pasati uz gotovo sve, predlažemo da razmislite o ružičastoj boji.

Iako na prvu može djelovati kao odličan izbor za sobu namijenjenu djevojčicama ili tinejdžerkama, ova boja puno je svestraniji izbor. Bilo da tražite mali tepih za kupaonicu, velik i širok tepih za dnevnu sobu ili pak uzak i dug za predsoblje, ova boja dat će prostoriji upravo ono što treba.


K tome, dobro će izgledati i gotovo svaka nijansa – nježna ružičasta poput Pantonove boje za 2016. godinu Rose Quartz ili intenzivna boja fuksije bit će dobar odabir. Ipak, pripazite da nijansa bude u skladu s ostatkom prostora i boja koje njime dominiraju.

Dio dnevne sobe koju smo opremili za InDizajn #mirjanamikulecinterijeri #indizajnsmirjanommikulec #indizajn #novasezona

Fotografiju objavljuje Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec)

ikea

Kako biste bili sigurni da će tepih u ružičastoj boji odgovarati prostoru, predlažemo da u prostor dodate i pokoji detalj u istoj ili sličnoj nijansi. Ukrasni jastučić, vaza ili prekrivač na naslonu trosjeda bit će sasvim dovoljni.

pinterest

Imate li svijetao prostor u sivim nijansama illi pak prostoriju kojom dominira bijela boja, predlažemo pastelnu nijansu. S druge strane, imate li u prostoru mnoštvo boja ili nekoliko intenzivnijih nijansi, predlažemo da se odvažite na nešto intenzivniju nijansu i tako prostoriji date stilsku točku na i.

pinterest
pinterest
Komentari