DOSTA VAM JE NEUSPJEHA U UZGOJU BILJA? Spojite ga na mini kućnu infuziju

Često nam biljke ne uspijevaju jer ih neadekvatno zalijevamo – stavljamo previše ili premalo vode. Novo zanimljivo i efikasno rješenje, idealno i kada ste na putu ili godišnjem odmoru je Plan Life Support u obliku male infuzije

 

 

Pomislite li ponekad, kada pogledate na svoje požutjelo i osušeno zelenilo u domu, kako mu pothitno treba jedna dobra infuzija, kako bi se opet povratilo u život? Baš to nudi Plan Life suport, svojevrsna mini zelena infuzija.

Foto: Firebox

Ovo je idealna napravica za zaboravljive, sve one koji često putuju ili im biljke jednostavno ne uspijevaju, pa polako odustaju od ideje da im dom bude prava zelena oaza. Također, Plan Life Support je pravo rješenje kada odlazite na godišnji odmor, jer u tom slučaju ne morate brinuti niti angažirati prijatelje ili susjede da vam zalijevaju vaše zelenilo –  cvijeće i začine.

Mini infuzija je spas i za one koji nikako ne mogu odmjeriti pravu količinu vode za zalijevanje, pa u strahu da ne uvene, često obilno zaliju svoje zelenilo što nekim vrstama ne pogoduje.

 

Foto: Firebox

Dovoljno je nabaviti Plan Life Support za svaku teglu, upiknuti ga u zemlju, redovito spremnik puniti vodom biljka će uzimati vode koliko joj treba. Kao i medicinska, tako i ova biljna infuzija funkcionira po sistemu kapanja, što je bolje od klasičnog zalijevanja.

Foto: Firebox

Ovaj super moćni saveznik u domu idealan je poklon svima koji vole bilje ili bi željeli biti uspješniji u njegovu uzgoju, za sve koji često izbivaju iz kuće ili jednostavno od brojnih obaveza preskoče redovito zalijevanje.

Plan Life suport dimenzija 36x13x4 cm može se nabaviti putem Fireboxa i to po cijeni od 105 kuna!

Foto: Firebox
Komentari