Trendi detalji s Instagrama koji nas neće napustiti ni u 2020. godini

Detalji čine razliku – tako je i u svijetu interijera. Suvremeni prostori izgledat će toplije i bogatije uz nekoliko ključnih komada koji su osvojili interior blogerice na Instagramu.

 

Mnogi od IN detalja koji su nas osvojili protekle sezone, viđat će se u interijerima i u 2020. Skupili smo na jedno mjesto neke od najtraženiji asesoara koji će obogatiti svaki interijer.

1. PAMPAS TRAVE I ŽIVE BILJKE

Suha pampas trava kao dekor u interijerima proživljava svoje zlatne trenutke. Također, sve je prisutnija dekoracija na vjenčanjima i raznim eventima. Ovaj jednostavan način ukrašavanja vrlo je efektan, priziva jednostavnost i ljepotu prirode u bilo koji prostor. Istovremeno, djeluje vrlo opuštajuće i lepršavo i vjerojatno je u svemu tome tajna njezina uspjeha.

Ukoliko više volite prave biljke, kombinirajte zelenilo koje će osvježiti svaki interijer. Zelena boja pozitivno utječe na ljudska bića, a biljke umanjuju svakodnevni stres.

Detalji u interijeru / Foto: IG @andrea_groot, Pexsels

2. VAZE NEUOBIČAJENIH MOTIVA i OBLIKA

Zaljubljenike u lijepe interijere i dekorativne dodatke za dom svako malo osvoji neki detalj ili ukras koji brzinom munje naprosto preplavi Instagram i Pinterest, a posljednja u nizu jedna je vaza za kojom u svi poludjeli.

Motiv stiliziranih ljudskih tijela i lica jedna je od trenutno najpopularnijih izbora koji krase sve, od uokvirenih ulja na platnu i postera, preko komada namještaja pa sve do manjih ukrasnih komada među koje spada i spomenuta vaza.

Među IN detaljima je i ekstravagantna vaza u obliku školjke koji podsjeća na puževu kućicu. Neobičnog motiva uklapa se u svaki interijer.

Detalji u interijeru / Foto: FERMLIVING, H&M Home

3. ZLATNI DETALJI

Metalik nijanse u interijeru daju na luksuznosti, zato nije nimalo iznenađujuće što je upravo zlatna hit nijansa. Stolići, lampe, okviri, tabure… bezbroj je mogućnosti.

I ogledalo može imati zlatni premaz (pa i nijanse zlatne i bakrene), tako će potpuno promijeniti cijeli stilski dojam u interijeru.

Zlatnu možete unijeti u doslovno svaki stil – jako ju voli modernizirana klasika, ali zlatna će se jako dobro snaći i u skandinavskim, rustikalnim, minimalističkim, industrijskim, orijentalnim i shabby chic interijerima.

Detalji u interijeru; projekt Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Sanja Jagatić, Darko Mihalić

 

Inspirirajte se u našoj galeriji!

Komentari