SUŽIVOT S PRIRODOM: čari robinzonskog odmora u šatorima u blizini Splita

Zeleni dolac čarobna je dolina u Neoriću u kojoj je svoje mjesto našao Green valley retreat. Robinzonski kutak nalazi se samo 20 kilometara od Splita, a tamo možete doživjeti svu ljepotu prirode, odmoriti se u šatorima i uživati u bogatom sadržaju

Robinzonski turizam posljednjih godina sve je popularniji i sve češći izbor onih koji žele pobjeći od ludila grada, prometa, mailova, društvenih mreža i svih ostalih obaveza. Od užurbanog i stresnog načina života najčešće bježimo u prirodu na nekoliko sati vikendom, a ako vam to nije dovoljno, Green valley retreat mogao bi biti savršeno mjesto za bijeg od grada i gužve.

 

Foto: Green valley retreat / FACEBOOK

Dva indijska šatora koja se nalaze na prostoru od 800 m2 ograđenih suhozidom imaju kapacitete za 15 osoba, a sjenica u kojoj se nalazi kuhinja sadrži sve što je potrebno za pripremu i uživanje u finom obroku.

 

Foto: Green valley retreat / FACEBOOK

Osim same prirode, bogat sadržaj poput balota, stolnog tenisa, jahanja, ljuljački, pješčanika i tobogana oduševit će sve one koji su pobjeći  od buke grada, ali i ona najmlađe koji će u nekom od ovih sadržaja zasigurno naći zabavu.

Foto: Green valley retreat / FACEBOOK

Vjerojatno najljepši dio uživanja  u robinzonskom turizmu je noć.  A uz logorsku vatricu, prirodu i nebo, ovom se smještaju ne mogu prebrojati zvjezdice.

 

Komentari